Özel Hayatım Hakkın da Lütfen Bana Yardım Edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Sevgilim ile bir birimizi çok seviyoruz bu yüzden de sınıfta sıkıntı yaşadığımız ağrıza insanlar kıskanıp hocaya şikayet ettiler bizi hemde 5 defa. Hepsinde de yalan yanlış saçma sapan ağza alınmayacak şeyler söylemişler hocaya. Sınıfta yiyişiyor okula sırf sevişmek için geliyormuşuz yani ağza alınmayacak aşırı ayıp şeyler anlayın işte. Beni kışkırtmak için kızdırmak için her şeyi yaptılar ama ben baya sakin kaldım. Cuma günü hocaya tekrar şikayet etmişler ve hoca artık sınıflarımızı değiştireceğini söyledi. O şikayet eden insanlar arkadaşlarımı taciz ve tehdit etti bunları hocaya söylicem ama hoca beni dinlemiyor inanmıyor. Farklı sınıflarda olmak istemiyorum sevgilimle. Sevgilim çok saf ve narin bir kız. Bu yüzdende ben onu koruyamayacağım dan ona kötü şeyler yapıcaklar biliyorum. Sizce bu durumda ne yapmalıyım lütfen söyleyin. Aynı sınıfta kalmak istiyorum

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Yanına bir kaç arkadaş al şikayet edenleri bul hallet işini ( okul çıkışı yapma ). Bir daha ağzına alamazlar isminizi.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
büyüklerini ve yaşıtlarını al cebinize bıçak koyun kafa tutun bıçak çekin uslanmazlar ise bıçağı cebine koyup dövün yine sıkıntı yok

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
O nasıl bir hoca ya al hocayı adam akıllı yakala bir yerde konuş hocam sizle özel bir şey konuşabilir miyim de anlat olayı sınıftan ayrılmak istemiyorum bizi vs. Annenin babanın bu ilişkiden haberi var mı?

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Tüm arkadaşlarım onlardan şikayetci ve rahatsız. Biz kavgayla karşılık vermek istemiyoruz
kardeşim öyle insanlar güzel sözden anlamazlar. Başka bir çözümü yok bunun. Sizin hakkınızda iftira atıyorlar , hemde en iğrenç şekilde. Sana tavsiyem budur başka yapabileceğin birşey yok.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Açken sen sen değilsin Snickers içindeki ghoulu ortaya çıkar .
şakayı geçtim yanında olsaydım kavgaya yanında gelirdim 2 şansın var ya sevgilinide alıp okul müdür yardımcısına gidiceksiniz ve olayları tek tek tümüyle anlatıcaksınız 2. şansın arkadaşlarını alıp kavgaya gidiceksiniz ama önermem çünki suçsuz olduğun halde suçlu duruma düşüp sevgilinden olursun bak bro en iyisi git sevgilinle müdür yardımcısı olmadı müdüre yada rehber öğretmene gidin anlatın olayları utanılacak birşey yok sevgilisiniz ve uğraşılıyor bak 1. sınıftan itibaren saygılı ve efendi olup kızlarla aram iyi olduğundan dolayı hep uğraşıldım yani ne yaşadığını iyi biliyorum ;) yeri geldi kolum kırıldı yeri geldi sinir krizine girdim anlatsam kelimeler yetmez uzun sürer o yüzden tecrübeliyim git okul yönetimine olanları anlat olmadı senin ve sevgilinin ailelerinize anlatın okula o şekilde gidin iş ciddi

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
bence kavga etme Allaha havale et ,fazla ileri giderlerde hocaya şikayet et ,onları uyar baktın sana vuruyolar felan sende karşılığını ver.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Doğru söylüyorsun ama bunları yapan ve bizi dinlemeyen zaten müdür yardımcısı. Bu arada güzel espiri senpai :3

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Öğretmenin seni zorla başka sınıfa alma gibi bir lüksü bildiğim kadarıyla yok yani yalan yanlış iftiralarla başka sınıfa alınamassın Annen baban duruma müdahale ederse bir sıkıntı çıkmaz Müdür yardımcısıyla vs. konuşucaksın veya rehber öğretmenin ile.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Öğretmenin seni zorla başka sınıfa alma gibi bir lüksü bildiğim kadarıyla yok yani yalan yanlış iftiralarla başka sınıfa alınamassın Annen baban duruma müdahale ederse bir sıkıntı çıkmaz Müdür yardımcısıyla vs. konuşucaksın veya rehber öğretmenin ile.
Yarın zaten velim geliyor. Ama o da hocanın bildiği kadar biliyor işte

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...