Özel Hayatım Hakkın da Lütfen Bana Yardım Edin!

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Deepci ustamın da dediği gibi normal olarak okullarda ilişkiye de pek sıcak bakılmıyor yani çok fazla yiyişip sevişme vs. durumları (Alınma kardeşim sana ithafen söylemiyorum) okullarda yapılmamalı :)

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
onu bunu bilmemde okulda sevgilini öpünce suç dövünce hak ve buda adalet neyse
ayrı kalmak istemiyosan velini çağır kızın geçtiyi sınıfa geç buna karışamazlar velin oğlumu rahatsız ediyolar demesi yeterli KIZLAR İÇİN ASLA KAVGA ETME.. SONUN HÜSRAN OLUR

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Deepci ustamın da dediği gibi normal olarak okullarda ilişkiye de pek sıcak bakılmıyor yani çok fazla yiyişip sevişme vs. durumları (Alınma kardeşim sana ithafen söylemiyorum) okullarda yapılmamalı :)
Yiyişip seviştiğimiz yok zaten. İftira dediğim gibi.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
15 yaşında hissettiğin duyduya aşk diyip kendini kandırma. Bazen sevmediğin kişileri,şeyleri sevdiğini sanarsın ve bunu çok uzun süre sonra farkedersin. Yaşın küçük, veline danışmalısın. Açık bir şekilde olayların nasıl geliştiğini, böyle şeyler yapmadığınızı anlatıcaksın. Velin gidip öğretmenin ile veya müdür yardımcısı ile bizzat kendisi konuşucak. Şahsen insanların çok büyük bir kesiminden farklı olduğum için büyük sıkıntılar yaşadım küçükken. Velin seni korumazsa gerekli ilgiyi -hele ki bu yaşlarda- göstermez ise ezilir kalırsın. Burada suç velinin. Bu kadar şey olduğu halde sessiz kaldıysa kusura bakmasın.

The story about good
Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Okudum ve dediğim gibi bunları yapan müdür yardımıcısı.
Müdür yardımcısından da ben çok çekmiştim abi olaylar ortada gidip diyorum hocam beni tüm sınıf aralarına alıyorlar diye adam öpüşün sarılın diyip postalıyodu eğer müdür yardımcısı işe yaramıyorsa doğru rehber öğretmene topuklayın en iyisi bu olur hem örtmen hemde mevkisi var ayrıyetten rehber öğretmenler insiyatiflidir

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
onu bunu bilmemde okulda sevgilini öpünce suç dövünce hak ve buda adalet neyse
ayrı kalmak istemiyosan velini çağır kızın geçtiyi sınıfa geç buna karışamazlar velin oğlumu rahatsız ediyolar demesi yeterli KIZLAR İÇİN ASLA KAVGA ETME.. SONUN HÜSRAN OLUR
Sevgilim sanırım aynı sınıfta kalıcak.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
15 yaşında hissettiğin duyduya aşk diyip kendini kandırma. Bazen sevmediğin kişileri,şeyleri sevdiğini sanarsın ve bunu çok uzun süre sonra farkedersin. Yaşın küçük, veline danışmalısın. Açık bir şekilde olayların nasıl geliştiğini, böyle şeyler yapmadığınızı anlatıcaksın. Velin gidip öğretmenin ile veya müdür yardımcısı ile bizzat kendisi konuşucak. Şahsen insanların çok büyük bir kesiminden farklı olduğum için büyük sıkıntılar yaşadım küçükken. Velin seni korumazsa gerekli ilgiyi -hele ki bu yaşlarda- göstermez ise ezilir kalırsın. Burada suç velinin. Bu kadar şey olduğu halde sessiz kaldıysa kusura bakmasın.
Benim 3 tane daha sevgilim oldu. Ama cidden böyle hissetmedim onlara. İlgi üstüne ilgi gösteriyorum onunla ayrı küs kalamıyorum. Cidden seviyorum hissediyorum bunu.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Müdür yardımcısından da ben çok çekmiştim abi olaylar ortada gidip diyorum hocam beni tüm sınıf aralarına alıyorlar diye adam öpüşün sarılın diyip postalıyodu eğer müdür yardımcısı işe yaramıyorsa doğru rehber öğretmene topuklayın en iyisi bu olur hem örtmen hemde mevkisi var ayrıyetten rehber öğretmenler insiyatiflidir
Yarın denicem dostum.

Banlı Üye
10 HİZMET YILI
Benim 3 tane daha sevgilim oldu. Ama cidden böyle hissetmedim onlara. İlgi üstüne ilgi gösteriyorum onunla ayrı küs kalamıyorum. Cidden seviyorum hissediyorum bunu.
Dediğin gibi bu sevgi, ancak aşk değil. Konunu tam anlamıyla okumadım. Sadece olaya baktım. Bunlar olucak şeyler dediğim gibi daha yaşın küçük farkediceksin zaten zamanla. Tabi ki lisede gerçekten birbirlerine aşık olup evlenen insanlar var ancak zamanımızı biliyorsun. Umarım sorununu çözersin, iyi akşamlar.

Look what you have done
Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Arkadaşım sana fazla bilmiş taslamak istemiyorum ama lisede besliyeceğin sevgi ilişkileri sadece senin zararına olucak. Çok yüksek ihtimalle sözde aşk yaşarken notların düşücek derslerde sürekli onu düşüneceksin ve konuları anlamadan geçiceksin her neyse :) Üniversite sınavının sonucunda gidiceksin iyi olmayan bir üniversiteye o kızı unutucaksın. Üniversitede işler çok daha başka. Yani demem o ki üni. ye kadar bir kızla ilişki yaşamayı hiç kimseye tavsiye etmiyorum. Üniversiteye geçince anlar bir kişi zaten

Atom ve ben bu kadar parçalanmayı hak etmedik
Banlı Üye
9 HİZMET YILI
Birazdan yazacağım sözler orta çağ'da ortaya çıkmış olan bilgece ve bir o kadar da etkili sözlerdir.
Onlara şu büyülü sözcükleri söyle;
''Seni öretmene dicem.''
Neyse şaka bir yana bu şikayet etmeyle olacak iş değil biraz kurnaz olacaksın.
Bu ikinizin halledebileceği bir iş değil ebeveynlerinizle konuşmalısınız okula gelip şahit falan olsunlar..

🌟🌟🌟🌟🌟
Donator
Ödüller
11
Sosyal
8 HİZMET YILI
Bundan velilerinizin haberi varmı varsa onlar birde müdürle görüşsün veya sen ve sevgilin özel olarak görüşün

uzunluk metre ile aşk terk edilme sayısı ölçülür
Uzman Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
kardeşim halden anlayan bir hoca yada idareci bunlaksın hocam ben böyle böyle anlatacaksın sonra oda anlayınca ondan yardım isticeksin oyle insaflı bir hocada yoksa geçmiş olsun

Farkına bile varamassın.
Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Denemen Gereken Yollar ;
1_ Tanıdığın , Yakın Olduğun Bir Hocaya Gidip Durumu Anlatıcaksın [ Hocandan Konuşmasını İstiyiceksin ]
2_ Okuldan Baya Uzaklaştıktan Sonra Arkadaşlarınla Gidip Şikayet Edenleri Dövüceksin Ama Harbici xd Birdaha Adını Azına Almaya Yemicekler
3_ Ailen Sevgilinin Olduğundan Haberi Varsa Kızında Ailesinin Haberi Varsa Ailen İle Okul Müdürüne Gidip Böyle Birşey Olmadığı İzah Edebilir
4_ Başka Sınıftan Arkadaşın Varsa Onları Tenefüste Yanına Çağır Şahit Olarak Göster
5_ Kız Arkadaşını Alıp Kimseye Söylemeden Görünmeden Müdürün Odasına Gidin Durumu Anlatın [ Sizi Dinler ] Kızla Anlattığın İçin Sana İnanabilir ...

Ama Şöyle Diyim Gerçekten Kesin Sınıfın Değiştiğini Anlıyıcağın Zaman Çocukları Benzet ! [ En Ufak Şeylerinde Hocam Böyle Böyle Yaptı ] Okulu Zindan Et Onlara !

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Denemen Gereken Yollar ;
1_ Tanıdığın , Yakın Olduğun Bir Hocaya Gidip Durumu Anlatıcaksın [ Hocandan Konuşmasını İstiyiceksin ]
2_ Okuldan Baya Uzaklaştıktan Sonra Arkadaşlarınla Gidip Şikayet Edenleri Dövüceksin Ama Harbici xd Birdaha Adını Azına Almaya Yemicekler
3_ Ailen Sevgilinin Olduğundan Haberi Varsa Kızında Ailesinin Haberi Varsa Ailen İle Okul Müdürüne Gidip Böyle Birşey Olmadığı İzah Edebilir
4_ Başka Sınıftan Arkadaşın Varsa Onları Tenefüste Yanına Çağır Şahit Olarak Göster
5_ Kız Arkadaşını Alıp Kimseye Söylemeden Görünmeden Müdürün Odasına Gidin Durumu Anlatın [ Sizi Dinler ] Kızla Anlattığın İçin Sana İnanabilir ...

Ama Şöyle Diyim Gerçekten Kesin Sınıfın Değiştiğini Anlıyıcağın Zaman Çocukları Benzet ! [ En Ufak Şeylerinde Hocam Böyle Böyle Yaptı ] Okulu Zindan Et Onlara !
Ellerine sağlık hepsini tek tek denicem.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
Özel hayatına kimse karışamaz.Burda hoca en fazla rehberlik servisine yönlendirir sizi.Bu arada kaçıncı sınıfı gidiyorsun buda önemli bir faktör

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...