p smart 19 root

TELEFONA ROOT ATMAK İYİ MI KÖTÜ MÜ

• İYİ

• KÖTÜ

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Root atarsan telefonun savunmasız kalır ve garantiden çıkar. roottan fazla anlamıyorsan atmanı tercih etmem.

Üye
9 HİZMET YILI
Root atarsan telefonun savunmasız kalır ve garantiden çıkar. roottan fazla anlamıyorsan atmanı tercih etmem.
ya biliom garantiden çıktığını savunmasiz olduğunu sadece nasl atilio onu öğrenmem lazim kullanmayi biliom ama bu android 10 a ne denediysem atamadim

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
3 konuya da aynı şeyi yazdım şöyle dostum kingroot diye bir program ayrıcalığı ile yapabilirsin fakat eksi yönleri şu garantiden çıkar ve bir kaç bozukluk olabilir dostum artı yönleri ise chet programları kullanmanı kolaylaştırır ve telefonun bütün hakları senin elinde olur

Üye
9 HİZMET YILI
3 konuya da aynı şeyi yazdım şöyle dostum kingroot diye bir program ayrıcalığı ile yapabilirsin fakat eksi yönleri şu garantiden çıkar ve bir kaç bozukluk olabilir dostum artı yönleri ise chet programları kullanmanı kolaylaştırır ve telefonun bütün hakları senin elinde olur
huawei de olmuyor hocam

Üye
5 HİZMET YILI
Garantisi bitmediyse atma atarsan gider hileleri daha rahatlıkla yapabilirsin oyunlarda

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...