KRALLIĞINIZI İMPARATORLUĞUMA KATARIM
Seçkin Üye
Selam memoryhackers ailesi grafik kalitesi gerçekten iyi olan başlıkta da belirttiğim gibi P2W olmayan yada çok az olan mmorpg oyun önerilerinizi bekliyorum
the division 2 sanırım fps oyunu gibi ben tamamen mmorpg istiyorum black desert var ama çoğu opyuncudan geride kaldığımı düşünüyorumthe division 2 (içindeki seyleri alsanda gelişmiyorsun)
black desert
bunlara bak derim
baska mmorpg önerim yok üzgünüm dostum :/the division 2 sanırım fps oyunu gibi ben tamamen mmorpg istiyorum black desert var ama çoğu opyuncudan geride kaldığımı düşünüyorum
teşekkür ederim önerilerin içinbaska mmorpg önerim yok üzgünüm dostum :/
Lost Ark önerebilirim fakat Amazon fazla yönetemiyor Avrupa serveri biraz kötü.Selam memoryhackers ailesi grafik kalitesi gerçekten iyi olan başlıkta da belirttiğim gibi P2W olmayan yada çok az olan mmorpg oyun önerilerinizi bekliyorum
teşekkür ederim deneyeceğimRevelation Online deneyebilirsin.
hangi server öneriliyor pekiLost Ark önerebilirim fakat Amazon fazla yönetemiyor Avrupa serveri biraz kötü.
Rus veya Kore serveri çok ilerde şuan yenilik ve oyunda olan karakterler itemler bakımından. Avrupu serveri yeni açıldığı için çok geriden geliyor. Yavaş yavaş ekleniyor her şey. Ping olayın yoksa bence Rus serveri idealdir. Amazon oyun yönetimi çok kötü hiç bir şekilde yönetemiyorlar ve bu yüzden oyunu bırakan çok kişi var. Şahsen bende onlardan biriyim 500 saatim vardı.teşekkür ederim deneyeceğim
Post automatically merged:
hangi server öneriliyor peki
bu hile ile gelişmek mümkün mü ileri seviyelerde hard zindanlarla ve bu hileyle hangi karakter daha iyi gidiyor acabaDostum lost ark oynıyabilirsin.Hileyle zevk alıyorsan dword teamın hileside var.
https://memoryhackers.org/konular/l...0-move-speed-camera-fov-and-more-2022.227298/b,
illaki vardır sen bilmiyorsundur kardeşimyok öyle bişey
Scrapper gidiyor bence.Ben oynuyorum scrapperla memnunum.Hileyle çok güzel giden bir karakterbu hile ile gelişmek mümkün mü ileri seviyelerde hard zindanlarla ve bu hileyle hangi karakter daha iyi gidiyor acaba
Post automatically merged:
illaki vardır sen bilmiyorsundur kardeşim