29 Eki 2016 #1 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI Az önce paladins indirdim patch indiriyo şuan yeni başlıycam neyin ne şey olduğunu bilmiyom Oynayan tecrübeli üyeler falan varsa bi el atsın Öneri tavsiye falan
Az önce paladins indirdim patch indiriyo şuan yeni başlıycam neyin ne şey olduğunu bilmiyom Oynayan tecrübeli üyeler falan varsa bi el atsın Öneri tavsiye falan
29 Eki 2016 #2 Erkanyavuz61 E Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI overwatch izle aynısı ancak beta olduğu için şampiyonlar az kayıt olmada sıkıntı yaşayabilirsin
29 Eki 2016 #3 FraudeX Onaylı Üye Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 12 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI
29 Eki 2016 #4 Erkanyavuz61 E Onaylı Üye Katılım 21 Ocak 2016 Mesajlar 61 Tepki puanı 0 10 HİZMET YILI ismin türkçe olsaydı iyiydi ismim türkerkan oyundaki
29 Eki 2016 #5 FraudeX Onaylı Üye Katılım 8 Ocak 2016 Mesajlar 56 Tepki puanı 12 Ödüller 9 Sosyal 10 HİZMET YILI Erkanyavuz61' Alıntı: ismin türkçe olsaydı iyiydi ismim türkerkan oyundaki Genişletmek için tıklayın ... Sabit nickname/ismim. Öyle karar aldım.
Erkanyavuz61' Alıntı: ismin türkçe olsaydı iyiydi ismim türkerkan oyundaki Genişletmek için tıklayın ... Sabit nickname/ismim. Öyle karar aldım.
29 Eki 2016 Yasaklandı #6 GameMafia G Ultra Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 821 Tepki puanı 46 9 HİZMET YILI süper ama türkce degıl
29 Eki 2016 #7 burakhappy B succ Uzman Üye Katılım 26 Ocak 2016 Mesajlar 192 Tepki puanı 7 10 HİZMET YILI Paladins oynayan varsa steamden yada paladinsden eklesin 13 lvlim
30 Eki 2016 #8 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI oyunda hesap kuramıyom ya :/
30 Eki 2016 Konuyu başlatan #9 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI saliher25' Alıntı: oyunda hesap kuramıyom ya :/ Genişletmek için tıklayın ... Oyun gayet normal nasıl kuramıyon
saliher25' Alıntı: oyunda hesap kuramıyom ya :/ Genişletmek için tıklayın ... Oyun gayet normal nasıl kuramıyon
30 Eki 2016 #10 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: saliher25' Alıntı: oyunda hesap kuramıyom ya :/ Genişletmek için tıklayın ... Oyun gayet normal nasıl kuramıyon Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum hesap kuruyom o hesapla girmeye çalışınca tekrar hesap kurmaya yönlendiriyo
xSquallTR' Alıntı: saliher25' Alıntı: oyunda hesap kuramıyom ya :/ Genişletmek için tıklayın ... Oyun gayet normal nasıl kuramıyon Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum hesap kuruyom o hesapla girmeye çalışınca tekrar hesap kurmaya yönlendiriyo
30 Eki 2016 Konuyu başlatan #11 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI saliher25' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Oyun gayet normal nasıl kuramıyon Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum hesap kuruyom o hesapla girmeye çalışınca tekrar hesap kurmaya yönlendiriyo Genişletmek için tıklayın ... Sabah ben hesap açtım bi terslik falan olmadı :-/ :-/ Launcher denmi açtın hesabı yoksa sitesindenmi
saliher25' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Oyun gayet normal nasıl kuramıyon Genişletmek için tıklayın ... bilmiyorum hesap kuruyom o hesapla girmeye çalışınca tekrar hesap kurmaya yönlendiriyo Genişletmek için tıklayın ... Sabah ben hesap açtım bi terslik falan olmadı :-/ :-/ Launcher denmi açtın hesabı yoksa sitesindenmi
30 Eki 2016 #12 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: saliher25' Alıntı: bilmiyorum hesap kuruyom o hesapla girmeye çalışınca tekrar hesap kurmaya yönlendiriyo Genişletmek için tıklayın ... Sabah ben hesap açtım bi terslik falan olmadı :-/ :-/ Launcher denmi açtın hesabı yoksa sitesindenmi Genişletmek için tıklayın ... direk steamden girdim açılan kısımdan yaptım(launcherdan yani)
xSquallTR' Alıntı: saliher25' Alıntı: bilmiyorum hesap kuruyom o hesapla girmeye çalışınca tekrar hesap kurmaya yönlendiriyo Genişletmek için tıklayın ... Sabah ben hesap açtım bi terslik falan olmadı :-/ :-/ Launcher denmi açtın hesabı yoksa sitesindenmi Genişletmek için tıklayın ... direk steamden girdim açılan kısımdan yaptım(launcherdan yani)
30 Eki 2016 Konuyu başlatan #13 xSquallTR Uzman Üye Katılım 14 Ağu 2016 Mesajlar 284 Tepki puanı 1 Ödüller 8 Yaş 26 9 HİZMET YILI saliher25' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Sabah ben hesap açtım bi terslik falan olmadı :-/ :-/ Launcher denmi açtın hesabı yoksa sitesindenmi Genişletmek için tıklayın ... direk steamden girdim açılan kısımdan yaptım(launcherdan yani) Genişletmek için tıklayın ... bide sitesine gir ordan hesap açmayı dene belki olur
saliher25' Alıntı: xSquallTR' Alıntı: Sabah ben hesap açtım bi terslik falan olmadı :-/ :-/ Launcher denmi açtın hesabı yoksa sitesindenmi Genişletmek için tıklayın ... direk steamden girdim açılan kısımdan yaptım(launcherdan yani) Genişletmek için tıklayın ... bide sitesine gir ordan hesap açmayı dene belki olur
30 Eki 2016 #14 saliher25 S Süper Üye Katılım 20 Nis 2016 Mesajlar 721 Tepki puanı 16 Ödüller 7 Yaş 9 10 HİZMET YILI xSquallTR' Alıntı: saliher25' Alıntı: direk steamden girdim açılan kısımdan yaptım(launcherdan yani) Genişletmek için tıklayın ... bide sitesine gir ordan hesap açmayı dene belki olur Genişletmek için tıklayın ... tamam denerim
xSquallTR' Alıntı: saliher25' Alıntı: direk steamden girdim açılan kısımdan yaptım(launcherdan yani) Genişletmek için tıklayın ... bide sitesine gir ordan hesap açmayı dene belki olur Genişletmek için tıklayın ... tamam denerim