Papara kart teslimatı için farklı adres vermek sorun olur mu?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Benden kimlik istemişlerdi. Adresi değiştiremiyor musun baksaydın ona.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
normalde kartı teslim alırken isim soyisim felan istiyor bende istemişti kartı tanıdığın teslim alsa daha iyi olur senin için

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
ATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
olmaz

Gladius de Deus
Donator
Ödüller
9
7 HİZMET YILI
ATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
Hiiiiç problem olmaz, sen yeterki kullanmaya devam et, yeterki tercihin onlardan yana olsun. Bugün bile, öde yada ödeme bankalar sana, bana, ona, buna kredi vermek için yırtınıyor. Hiç problem yok. Paparadan bahsediyoruz. Ben AKBANK'tan kredi kartı aldım, kurye kredi kartını bana değilde, hiç tanımadığım birine kartımı teslim etti ve cebe sms geldi şuna teslim edildi diye. O yüzden sen dert etme kardeşim, problem yok, bundan önce dert edecek daha büyük sorunlar var.

Süper Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
ben komşumun adresini veriyorum öyle durumlarda , komşuna haber ver ama

Onaylı Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
papara banka olmadıgı ıcın teslım alacagı bıyer yok

Banlı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Yakın birisi ise bir sorun olmaz tc ve isim soyismini verirsen teslim edeceklerdir

Uzman Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
hocam o adrese gelir seni ararlar geldiğinde. aradığında o adrese gidip alabilirsin. araçla bekliyolar bir müddet. eğer alamıyorsan hangi kargo firmasıyla gönderdilerse onun bayisine geri gidiyor. oradan alabilirsin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...