Onaylı Üye
Benden kimlik istemişlerdi. Adresi değiştiremiyor musun baksaydın ona.
olmazATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?
Hiiiiç problem olmaz, sen yeterki kullanmaya devam et, yeterki tercihin onlardan yana olsun. Bugün bile, öde yada ödeme bankalar sana, bana, ona, buna kredi vermek için yırtınıyor. Hiç problem yok. Paparadan bahsediyoruz. Ben AKBANK'tan kredi kartı aldım, kurye kredi kartını bana değilde, hiç tanımadığım birine kartımı teslim etti ve cebe sms geldi şuna teslim edildi diye. O yüzden sen dert etme kardeşim, problem yok, bundan önce dert edecek daha büyük sorunlar var.ATM'ye para yatırmaya gitmiştim ama kartımı maalesef bankamatik yuttu. Bunu söylediğimde kartımı geri veremeyeceklerini, yeni kart çıkartmam gerektiğini söylediler. Yeni kart çıkardım ama bir şeyi unuttum, annemin iş adresini verdim. Geçen sefer ben okuldayken habersiz geldiklerinden dolayı adama söyledim ve posta kutusuna atmıştı, bu sefer böyle bir tolerans gösterirler mi yoksa vermezler mi?