papg mobil mh yeni güncelemeden sonra hata

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Game Đeveloper
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
sayfayı yenileyip tekrar tekrar yüklemeyi deneyin. bende de oluyordu arada crash oluyor normal ama hata değil.

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar eger sitede hileyi kullanmayı haketmiyorsanız beklemek zorundasınız şuan aktif ve güncel olan hile vip hiledir bunu kullanmak için en az onaylı üye olmalısınız aksi takdirde hileniz enjekte edilmiyor zaten zorlamayın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar eger sitede hileyi kullanmayı haketmiyorsanız beklemek zorundasınız şuan aktif ve güncel olan hile vip hiledir bunu kullanmak için en az onaylı üye olmalısınız aksi takdirde hileniz enjekte edilmiyor zaten zorlamayın.
ben onaylı üyeyim bendede aynı hata

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Hileniz çalışmıyormu yoksa enjektemi edilmiyor?

Uzman Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
this is about PUBG Lite ? for now other than premium members can use cheat pubg lite?

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
comut kısmına %temp% yazıp ordaki bütün gereksiz görünen dosyaları belgeleri silin ve hileyi tekrardan enjekte etmeye çalışıyın.

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan

1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
6. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan

1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
6. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım
bu şekilde ban yeme riskiniz yüksek olacaktır dikkatli olunuz :)

Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
her hilede ban riski vardır ban yemek istemeyen zaten hile kullanmasın :) aim acmayın sadece gorusü azmanız yeterli olucaktır en aza indirmek icin
hayır hilenin en başında kapattıgınız anti cheat korumasıdır yani otomatik ban dalgalanmasında yakalanabilirsiniz bunun aim wh açarak kullanmakla alakassı yok :)

Üye
6 HİZMET YILI
anti ban nedir soruyo evet diyorm hayır diyorum değişen ne yine adamları göremiyorum anlamadım ki nasıl yapıcaz bunu

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
sonucu yazarsan iyi olur.
çalışdı kardeşim eline sağlık ama kayıt defterinden kapatmaya gerek yok sadece hileyi açarken gerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktım. hileyi açtıktan sonra korumayı açtım tekrar. sıkıntı olmaı

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
Benzer sorunlar bendede oluyo reis sonucu yazarsan

Uzman Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
arkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan şu an hata almıyorum exe de kaybolmuyor ama hile aktif değil ama gameloop günceleme istedi onuda günceliyip oyle bakıcam

Post automatically merged:

uste yazdığım gibi günceleme sonrası sorun cözuldu arkadaşlar emeğe saygı

Son düzenleme:
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
virüs korumayı kapatmanız gerekiyor sonra çalışıyo

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...