Onaylı Üye
aynı hata var
ben onaylı üyeyim bendede aynı hataArkadaşlar eger sitede hileyi kullanmayı haketmiyorsanız beklemek zorundasınız şuan aktif ve güncel olan hile vip hiledir bunu kullanmak için en az onaylı üye olmalısınız aksi takdirde hileniz enjekte edilmiyor zaten zorlamayın.
enjekte edilmiyorHileniz çalışmıyormu yoksa enjektemi edilmiyor?
bu şekilde ban yeme riskiniz yüksek olacaktır dikkatli olunuzarkadaşlar pubg mobile hileyi şu şekilde çalıştırabildim adım adım yazıyorum hileyi tamamen silin bilgisaytarınızdan
1. bilgisayarınızda windows deffender ,virüsten koruma ve gercek zamanlı koruma programlarını kapatın
2. başlat menusu calıstır kısmına %temp% yazıp açın ve içindeki tüm herşeyi silin
3. hileyi siteden loaderini indirin ve arşivin içindekini masaüstüne atın
4. oyunu yönetici olarak çalıştırın
5. sitedeki mh ui yeni beta kısmına girip pubg mobile anti ban hilesini acın sizden loaderi acmanızı isteyecek
6. masaüstüne attıgınız loaderi yönetici olarak calıstırın ve size anti ban evet yada hayır uyarısı vericek hayıra basın ve hile acılacaktır ben bu şekilde yaptım
her hilede ban riski vardır ban yemek istemeyen zaten hile kullanmasınbu şekilde ban yeme riskiniz yüksek olacaktır dikkatli olunuz![]()
hayır hilenin en başında kapattıgınız anti cheat korumasıdır yani otomatik ban dalgalanmasında yakalanabilirsiniz bunun aim wh açarak kullanmakla alakassı yokher hilede ban riski vardır ban yemek istemeyen zaten hile kullanmasınaim acmayın sadece gorusü azmanız yeterli olucaktır en aza indirmek icin
çalışdı kardeşim eline sağlık ama kayıt defterinden kapatmaya gerek yok sadece hileyi açarken gerçek zamanlı korumayı devre dışı bıraktım. hileyi açtıktan sonra korumayı açtım tekrar. sıkıntı olmaısonucu yazarsan iyi olur.