O oyunun 900tl ye bgl olduğu zamanlar vardı ancak eskiden beri oynanmıyorsa yeniden başlamak zulüm gibi o oyuna ama tşk ederim yinede fikrin içinUsta pc ve telefondan Growtopia diye oyun oynuyordum. Bgl=Blue Gem Lock. Oyunun face gruplarında yetkililer 350 tlden satıyorlar(illegal kazanıldığı için ucuz csn vb.) sitede 600 tlden satıyorum.
reis ben 2015 oyuncusuyumO oyunun 900tl ye bgl olduğu zamanlar vardı ancak eskiden beri oynanmıyorsa yeniden başlamak zulüm gibi o oyuna ama tşk ederim yinede fikrin için
yeniden başlamana gerek yok usta aç yeni hesap face gruplarının yetkililerinden bgl al koy siteye dl takesini 6 dan, ben 2 gunde 140 kusur dl sattim. Sadece ilanda dururken, face gruplarında vs reklamını yapmadım. Kolayca satılıyorO oyunun 900tl ye bgl olduğu zamanlar vardı ancak eskiden beri oynanmıyorsa yeniden başlamak zulüm gibi o oyuna ama tşk ederim yinede fikrin için
Bi bakayım doğru diyorsun ama bana oynayarak yada zevk alarak para kazancağım bir şey lazımitemsatış sitesine göz gezdir bak bi piyasaya ona göre yönel bişeylere
kanka en kolayı bu, alıyosun 350 max 400 e koyuyorsun siteye dlnin tanesi 6.50(min 6.50 tl koyuluyor fiyat olarak) toplu alımda 6 tlye düşerim diyorsun alıcı maşallah çok zaten, aynı zmanda başka oyundan para kazanmaya bakabilirsinBi bakayım doğru diyorsun ama bana oynayarak yada zevk alarak para kazancağım bir şey lazım
tutmak lazım oda imkansız gibiTw yayın aç oyun oyna biraz zor ama iyi kazanç kapısı
Yayın yapmak için gerekli olan internet var sadece ekstra kulaklık olsun mikrofon olsun yok maalesef kiYayın işini becere biliyorsan yayıncılık yap
İlk basta izlemmezsin ama şansın var Bi bakarsım millonlar izliyor
Sermaye yok hocamHesap al sat yap![]()
en karlısı budur büyük ihtimallebro pempe panjur indir dayı kekle