Para Kazanma Önerileri

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Arkadaşlar mir 4 , mir m ve büssürü daha oyunlar var ancak az miktarlar veriyor. Önerebileceğiniz oyun veya başka bir yol var mı boş vakti çok olanlara Pc başından para kazanmak için ?

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Usta pc ve telefondan Growtopia diye oyun oynuyordum. Bgl=Blue Gem Lock. Oyunun face gruplarında yetkililer 350 tlden satıyorlar(illegal kazanıldığı için ucuz csn vb.) sitede 600 tlden satıyorum.

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Usta pc ve telefondan Growtopia diye oyun oynuyordum. Bgl=Blue Gem Lock. Oyunun face gruplarında yetkililer 350 tlden satıyorlar(illegal kazanıldığı için ucuz csn vb.) sitede 600 tlden satıyorum.
O oyunun 900tl ye bgl olduğu zamanlar vardı ancak eskiden beri oynanmıyorsa yeniden başlamak zulüm gibi o oyuna ama tşk ederim yinede fikrin için

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
O oyunun 900tl ye bgl olduğu zamanlar vardı ancak eskiden beri oynanmıyorsa yeniden başlamak zulüm gibi o oyuna ama tşk ederim yinede fikrin için
reis ben 2015 oyuncusuyum :D o zmanlar bgl yoktu dl vardı oda 13 15 arasi degisiyordu, simdi bi degeri kalmadi indolar sagolsun. Ama dedigim gibi güzel kazanç var
Post automatically merged:

yeniden başlamana gerek yok usta aç yeni hesap face gruplarının yetkililerinden bgl al koy siteye dl takesini 6 dan, ben 2 gunde 140 kusur dl sattim. Sadece ilanda dururken, face gruplarında vs reklamını yapmadım. Kolayca satılıyor

Seçkin Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
itemsatış sitesine göz gezdir bak bi piyasaya ona göre yönel bişeylere

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Tw yayın aç oyun oyna biraz zor ama iyi kazanç kapısı

Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Bi bakayım doğru diyorsun ama bana oynayarak yada zevk alarak para kazancağım bir şey lazım
kanka en kolayı bu, alıyosun 350 max 400 e koyuyorsun siteye dlnin tanesi 6.50(min 6.50 tl koyuluyor fiyat olarak) toplu alımda 6 tlye düşerim diyorsun alıcı maşallah çok zaten, aynı zmanda başka oyundan para kazanmaya bakabilirsin

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Yayın işini becere biliyorsan yayıncılık yap
İlk basta izlemmezsin ama şansın var Bi bakarsım millonlar izliyor

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
Hesap al sat yap :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
Sosyal
5 HİZMET YILI
bro pempe panjur indir dayı kekle

Reaper
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
Serbest çalışma: Yazma, grafik tasarım veya programlama gibi bir beceriniz varsa, Upwork, Fiverr veya Freelancer gibi serbest çalışma sitelerinde hizmetlerinizi sunabilirsiniz.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Fiverr veya Freelancer gibi serbest çalışma sitelerinde hizmetlerinizi sunabilirsiniz.

Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Online işler: İnternet, pek çok farklı para kazanma fırsatı sunar. Örneğin, freelance yazarlık, çeviri işleri, grafik tasarım ve programlama gibi online işler yapabilirsiniz.
E-ticaret: İnternet üzerinden ürünlerinizi satabilirsiniz. Bu, kendi e-ticaret sitenizi açmak veya mevcut platformlardan birini kullanmak olabilir.
Yatırım: Paranızı yatırım yaparak artırabilirsiniz. Bunun için borsa, emlak veya altın gibi yatırım araçlarını kullanabilirsiniz.

Onaylı Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
halka arz alabilirsin bu ara sürekli kar ettiriyor internetten bi araştırabilirsin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...