para kazanmak istiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
6 HİZMET YILI
Yorumlarda ki arkadaşlar lütfen başlık dışına çıkmayalım gerek yok. Herkesin bildiği ve herkesin yaptığı şeyler kendinedir. Soruna cevap vermeye gelince evde en basit para kazanma sistemi, miktarı az da olsa makale yahut editörlük. ben çok yaptım ve bir ara ikisini aynı anda yaparak aylık 3.000 - 4.000 arasında bir gelirim oluyordu. Tabi bayağı bir zamanını ayırman bunun için de geçerli olan kuralları bilmen de şart (bkz; SEO) faydasına gelince bir çok konuda makale yazarak kültürünü ve kendini de geliştirebilirsin. Teknoloji, Bilim, Gezi, Moda, Kozmetik bir çok konu hakkında siparişler alarak bir dönem gerçekten de kültürüme aşırı güveniyordum. Bir noktadan sonra seni kesmediği ve yetmediği gerçeği de var. Yapacak isen hobi olarak yapabilir bir yandan kendini geliştire bilir bir yandan da kazanabilirsin. Bu en basit örneği lakin C# - C++ VB.net - Delphi - Asp - Php - Java gibi geçmişten bu yana hiç bir zaman modası bitmeyen alternatif seçenekler de mevcut. Bunun yanı sıra Grafik anlamında da sektörel olarak bakınca aşırı derece de paralar döne biliyor bu biraz senin hayal dünyana ve kapasitene de bağlı açıkçası. After Effects - Photoshop - İllust - Autocad ve sayamadığım bir sürü güncel programlar ile de para kazanabilmen mevcut. Öncelik olarak kendine bakacaksın sen hangi konuda iyi olabilirsin ve hangi konuda erken pes etmeyip zevkle yapabilirsin. İnsan istedikten sonra çoğu şey nasibi ise olur, ancak sen mıy mıy olursan lay lay lom bakarsan olduğun yerde sekersin. Umarım ilerleyen zamanlar da bir genç kardeşimizi de daha iyi yerlerde, daha iyi konum ve başarılarda görürüz. İyi forumlar
hocam cok ilgimi cekti makale olayın bunu nasıl yapabilecegimiz hakkında bilgi verebilir misin?

* xάήάx *
Süper Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
@elysion01 Öncelikle Türkçe ve imla kuralları hakkında en azından gerektiği şekilde bilginin olması gerekli. Makale yazanların hepsi kesinlikle %100 kendisi üretmiyor misal bir başlık vardır ve sen o başlığı makale olarak yazıp sitene gömmek istiyorsun bunun da özgün olması şart bir paragraf içeriğinde ki bazı belirli kelimeler ve cümleleri değiştirerek özgün hale getiriyorsun. Abartılacak çok bir şeyi yok sadece özgün olması gerekli çünkü makale siparişi veren ve bunun ticaretini bilen kişiler kesinlikle farklı anlarlar ki zaten analizler var özgün olup olmadığını direkt kontrol ediyorlar. Anahtar kelime dediğimiz kural vardır 3 yahut 5 ana kelime yazacağın 200 kelimelik ya da 500 kelimelik bir makale içerisinde olmalıdır. Bunlar yüzeysel bilgiler sadece ticaretini yapan siteler mevcut link yasak olduğundan dolayı da burada paylaşmak istemiyorum ancak bu tarz durumlar da genelde skype üzerinden ve referans ile iletişime geçerler. Kendi sitelerine yazdırmak isteyenler de zaten açık sipariş verir ve miktarına fiyatına göre arz - talep şeklinde ticaret yapılır. Tamamı ile para kazanmak için bakılacak bir döngü değildir bu iş, hobi olarak yapmak her zaman daha zevklidir. En azından kendini geliştirme şansın da oluyor. İyi forumlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...