paralı hileler hakkında

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Arkadaşlar az önce bir tane paralı hile satın aldım deneme amaçlı 5 liraya 1 günlük **** adında bir hile denedim özellikleri bomboş sbyte nin yarısı etmiyo neymiş vac koruması sağlıyomuş bu yüzden paralıymış üstüne üstlük skin changeride yanında parayla satın alman gerekiyor böyle bir saçmalık görmedim gerçek başka hile kullanmayın en iyisi sbyte şu anda bir kere daha memory hackers ekibine hayran kaldım o hilenin özellikleri sbyte nın yarısı üstüne üstlük parayla sbyte ttan şaşmayın arkadaşlar gerçektten pişman oldum 5 liram çöpe gitti burda bedava daha güzeli var deneme amaçlı baktım ona bom boş bir hile demem oki memoryhackersten şaşmayın ha birde şu wolftü ye hile getirin be çok iyi olur

Üye
5 HİZMET YILI
knk şu hileleri bi benmi indiremiyom ya pubg lite a başladım yeni 4 5 el girmişimdir hepsinde hileye öldüm en sonunda yeter lan bende açıyım şu hileyi dedim ve sabahtan beridir uğraşıyom daha olmadı

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bi kez csgo için hile satın almıştım ama yinede ban yedim :D

Onaylı Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
paralı hile çok korkutuyor beni.
Post automatically merged:

++

Son düzenleme:
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sbyte güzel bir hile fakat osirisin daha iyileştirilmiş hali gidip sbyte yenie osiris kullanmam ikside aynı ama biri dll olduğu için sürekli fix yiyor felan senin paralı hilesine gelince de paralı hileyi alınca adı duyulmuş olanını alıcaksın.Sanırım cihanın sponsoru hileyi kullanıyorsun adını vermiyeyim ondan içinse bu sözlerin yanlış buluyorum yabancı foruma bir türk atmıştı cracklayıp hileyi 2019 dan kalmasına rağmen hala fix yememişti cracklı olmasına rağmen bak 2-3 ay önce fix yedi fix yediği halde bile kullandım oyundan ata ata gene vac ban yemedim parayla almadım ama çok oynamıyorum artık cs her neyse sen sbyte dan şaşma güzel bir legit hile ama onda da belli edersen vac yersin daha 1 hafta önce vac yedim

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Aga her hile aynı değil Sbyte aşırı kullanışlı bir hile ama ondanda iyileri var ve her oyun için aynı fikirde değilim bazı oyunların paralı hileleri çok üstün.

Only the dead see the end of war
Uzman Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Ağa en güvenilen hile memoryhackers hilesidir türkiyede tek dir kaliteli hile oda memoryhackers başka kimseye güvenmeyin

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
paralı hilelerdede ban yiyorsun kardeşim dediğin gibi saçmalık az kullansanda hileyi full özelliklede kullansan yinede ban yiyorsun benim hesabımda 1 kere hile yaptım 2 hafta sonra banladılar hesabı

Üye
5 HİZMET YILI
Kral Çok hile indirdim Çoğunuda kullandım memortyhackers arkadaşım siteden hile indirmiş parayla almana hiç gerek yok araştırdınmı burda aynısını bulabiliyosun hem bedeva hem güzel ne de olsa 2 türlüde ban yeme şansın var

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
sbytedan hiçbir zaman şaşmam bunuda öneririm.

ÖLÜM ÖLÜM DEDİĞİN NEDİR Kİ GÜLÜM
Efsane Üye
Ödüller
19
10 HİZMET YILI
Şunu söyleyeyim bizim forumdan başka yere güvenme yüzde yüz Türk malı güvenilir hilelerdir

Efsane Üye
7 HİZMET YILI
Aga Onların Bedavaya Göre Farkı Canlı Destek Oluyor , Teknik Destek Oluyor , Hızlı Güncelleniyor Fixlendiğinde Ve Bazıları Hesap Garantisi Veriyor

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
paralı hile parasız hile arasındaki farklar, güncelleme gelir hileye oyuna misalen senin ban yememen için seni oyuna sokmaz hileyi çalıştırmaz lütfen son sürüm yükleyin gibi kimi oyunların da free hilesi yapılmaz mesela EFT gibi. Yapan da parayla satar.

Ultra Üye
Ödüller
12
10 HİZMET YILI
Hiç bir paralı-parasız hile hesabına ömür boyu ban gelmeyeceğini garantilemez sadece bi süre garantiler 6-7 ay olur 1-2 Yıl olur ama hesap elinde sonunda yasaklanır.

Seçkin Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
İşte Bu MEMORYHACKERS farkı işlerini en iyi şekilde yapıyorlar <3 <3 <3

Banlı Üye
5 HİZMET YILI
Knka her siteden almıyacaksın hileyi güvenlir bi site bulup bansız bir hile alman gerekir

Onaylı Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
Knka 1 defa bende almıştım o cihan diye youtubede adam var legit oynamıştım 1 hafta sonra hesabım gitmişti

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...