S2 son silah oyununda kaptırmıştımMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
Siz de para kaptırdınız mı? Hangi oyun içindi?
nedenmi alasın kendine özel build vs geçtim free hilenin sana sunduğu bir ban koruması yok para hileler sana legit ayarlarda asla ban yemiceğin gerçeğini ve hesap garantisini sunuyor ve 2 hilenin arasında manyak özellik ve çalışma durumu farkı var canlı desteği katmıyorum bile.Biri paralı hile dediğinde direk uzaklaşıyorum paralı hile anlamsız gibi bana göre
yani bedavası varken neden alayım...
Cevabım= Hayır kaptırmadım
Hile gizli olunca fixlenme olayı mı azalıyorBazen ücretsiz şekilde topluma açık hileler kullanıcılar tarafından suyu çıkarıldığı için daha gizli bir hileye ihtiyaç doğuyor.
Evet dostum iHile gizli olunca fixlenme olayı mı azalıyor
Yakın zaman da dolandırılıcaktım valorant için ama fiyatı fazla geldiği için vermedimMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
paralı hile birkaç kere kullandım ama hiç para kaptırmadımMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
ne gerek var hocam paralı hileye? mh'nin varlığı yetmiyor mu yıllardırMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?