Paralı hilelere hiç paranızı kaptırdınız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
zamanında acemilik işte csgo da 300 tl kaybetmişim hale aklıma geldikce deliriyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
hayır çünkü güvenilir olmayan sitelerden alışveris yapmıyorum

Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
knight online koxp'lara çok para yatırdım üstüne preimlu çarım banlandı 1000 tl çöpe gitti

J A N T İ L E N D İ N
Ultra Üye
Ödüller
8
5 HİZMET YILI
Hocam hiç öyle duruma gelmedim ya çok bagimlisim hilenin hatta oyun indirmeden önce millet nasil oynanir nasildir nedir diye arastirma yaparken ben direkt hilesini bulmaya calisiyorum ama yinede boyle para kaptirmadim (cok virus yedim ama hayahaha)

Ultra Üye
Ödüller
6
Sosyal
4 HİZMET YILI
Kaptırdım lolde sc için kaptırmıştım problem olmuştu geri sc veren siteye ulaşamadım verdiğim parayla kaldım neyseki bu siteyi buldum

Banlı Üye
3 HİZMET YILI
Paralı hile ya cidden iyi olmalı yada alınmamalı yani burada yorum yap rol kazan hileler paralı değil hem :D

Ultra Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
Pararlı hile 2 kere falan kullandım forum sayesinde hiç gerek duymadım 2 kerede denemek icin almıştım

Onaylı Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
sürekli bedava hile kullandım hepsi ortalamanın altındaydı sürekli ban yiyordum hiç para vermeye gerek duymadım

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Merhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.

Siz de para kaptırdınız mı? Hangi oyun içindi?
valla hiç kaptırmadım bro kaptırmayıda düşünmüyorum

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Merhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.

minecraft da hack açmak için 45tl mi kaptırmıştım küçükken o zamanlar da 45tl buyuk bi paraydı :c (bir sunucudan 7 8 kere ban yedım paralı hackler ala ala hepsinde de banlanmazsınız diyorlardı)

Onaylı Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI

hiç kaptırmadım daha

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
paralı hilelere hiç paramı kaptırmadım fakat video çekme karşılığı 1 haftalık key almışlığım oldu.

Süper Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
Evet 4 kere kaptırdım genelde discord üzerinden yapıyorlar booster alıyorsun adama hediye atıyorsun hilenin dllsini vericem diyor vermeden kaçıp gidiyo :D 200 300 tl gitmiştir max :d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...