Paralı hilelere hiç paranızı kaptırdınız mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
evet maalesef ki cok var kaptırdık.

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
pubg mobile olsun valorant olsun csgo olsun cok para kaptırdım malesef suankı aklım olsa kaptırmazdım

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
kaç senedir forumdayım o yüzden kaptırmadım allah da korusun yani xD

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
kanka genellikle tanındık yerden alırsan sorun olmaz o yüzden olmadı sorun

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Ohh çok ça kaptırdım o paralarla şimdi neler alınmazdı

d3 Σ x2
Süper Üye
Ödüller
10
9 HİZMET YILI
şuana kadar hiç paralı hile almadım bir ara cs goda yapıcaktım bir çocuk youtubeda çok ünlenmişti hileyle hala video çekiyo her videosunda tanıtıyor ban yedirmiyor vs. tabi o zaman her hilenin eninde sonunda ban yedireceğini ve legit oynamanın nasıl yapıldığını bilmediğim için alasım vardı o zamanın parasıyla sınırsız 250 tlydi dedim ki sınırsız alırım oynar dururum hilede wh aimh cs go hilelerinde üst seviye her hileden var ama yapımcısı türk düzgün ilgilenmiyorlar o yüzden sürekli banlatıyor bende sonra vazgeçtim sonrasında memoryhackersı keşfettim o günn bu gündür hileleri bir tek burdan alıyorum buranın artısı şu hile ban durumunu söylüyor banlanma şansınızı söylüyor işte bir hesapta bir kere oyna gibisinden bi sıkıntı oluyor yardımcı olunuyor baya güzel yani

Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Merhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.

Siz de para kaptırdınız mı? Hangi oyun içindi?
hocam 4 ay önce 500 tl dolandırıldım 250 ben verdim 250 arkadaş pek koymadı ama böyle bişey olmasa daha iyidi
adama parayı verdim kulanmaya başladım 1 gün sonra hile fix yedi para iyadesi yada bişey yapmadı

Ultra Üye
Ödüller
6
5 HİZMET YILI
hocam cs ye cidden cok para attım keşke atmasaydım ama şuan cs de skin satım valo skin alıyorum

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
ben hiç paramı bu tarz şeylere kaptirmadim, kaptiracagimi da sanmiyorum. Cunku hilelere hiç bir zaman para vermedim. Memoryhackers gibi bir güzellik varken gerek de yok bence

varla yok arasında biyerde
Ultra Üye
Ödüller
7
5 HİZMET YILI
Paralı hilelere hiç güvenmem

Arkanda
Ultra Üye
Ödüller
7
4 HİZMET YILI
Merhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.

kaptırdım 300 csgo hilesiydi sözde :D (ilk zamanlarımda)

Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
ben ücretsiz hilelerden yanayım ama çok hırs yapıp keyif olsundiye alanda var
ve unutulmaması gereken esas konu adı üstünde hile yani ava giden avlanır misali.

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

daha önce hiç almadım ama arkadaşlarım kaptırdı bayağı çok hem de

Edep aklın tercümanıdır
Seçkin Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Ben kaptırmadım ama arkadaşım kaptırdı sonrasında onuda memoryhacker foruma getirdim şimdi öyle bir derdimiz yok

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
bir keresinde cs için bi hile satın aldım dcden bi elemandan aldım neyse aktivasyon kodu falan attı bu hileyi kullandım gayet güzel ama sonradan fark ettim ki ücretsizmiş normalde sitelerde varmış

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI

hiç bir oyuna kaptırmadım ama dolandılıyordum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...