- Yasaklandı
Banlı Üye
evet maalesef ki cok var kaptırdık.
hocam 4 ay önce 500 tl dolandırıldım 250 ben verdim 250 arkadaş pek koymadı ama böyle bişey olmasa daha iyidiMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
Siz de para kaptırdınız mı? Hangi oyun içindi?
kaptırdım 300 csgo hilesiydi sözdeMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
daha önce hiç almadım ama arkadaşlarım kaptırdı bayağı çok hem deMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.
hiç bir oyuna kaptırmadım ama dolandılıyordumMerhaba, çocukken aşırı çok hack bağımlısı biri olarak o kadar çok kez para kaptırdım ki aldığım iki hileden biri çalışsa yeter diyordum. Allah'tan bu site var da hack bağımlılığımızı gideriyoruz.