bunun tek yolu elinde bir belge olması aksi takdirde bişey yapamazsın yanisosyal medya üzerinden "borcu olan yazsın" diyen insanlara kandım belli miktarda paramı kaptırdım nasıl geri alabilirim? başına böyle birşey gelen var mı? geri almak için nasıl bir yol izlemem lazım?
Dediği gibi dekont belge tarzı şeyler yoksa kimse ilgilenmez malesefparayı ne karsılık gonderdıgınıze dair elinizde evrak veya banka dekontu yoksa malesef pek birsey yapılamıyor
Aynen yüksek ihtimal bu arkadaşın dediği gibi olmuştur uğraşıp kovalamak ayrı dert lanet edersinbu tür olaylarda dolandırıldığınızda peşinden koşamazsınız çünkü dava açmak için ayrı parasavcılığa gitmesi uğraşması ayrı dert
yani param kalsın lanet olsun dersin onun için en iyisi bundan ders çıkarmak ve çevrendeki insanları uyarmak
kaybettiğin miktar çoksa başvurman gereken yerleri google dan bulup başvurabilirsin veya direkt olarak bulunduğun konumdaki savcılığa gidip de yapabilirisnsosyal medya üzerinden "borcu olan yazsın" diyen insanlara kandım belli miktarda paramı kaptırdım nasıl geri alabilirim? başına böyle birşey gelen var mı? geri almak için nasıl bir yol izlemem lazım?