Paranız olsa neler yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Pasif gelir getirecek her türlü işe yatırım yapabilirdim.

Seçkin Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
önce heves ettiğim neler varsa alırım keyfini sürerim sıkıldıktan sonra huzur için harcarım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
en mantıklısı bir şirket açmak olur veya daha çok kazanç elde ediceğim yatırım işlerine girerdim

Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
aileme yardım ederdim ve fakir çocuklara azcık yardım ederdim.

Onaylı Üye
Ödüller
9
10 HİZMET YILI
Spor araba koleksiyonu, Lüks evler ve hayvanat bahçesi oluştururdum kendime özel

ZED
Süper Üye
Ödüller
7
Sosyal
8 HİZMET YILI
hayır yaparım şirket kurarım yaptım sermayiyi iki katına çıkarırım bunları yaparım

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
para olunca yapılabilecek imkan çok. ticaretle uğraşıp katlanabilir. yatırım yaparak (borsa) vs katlanabilir.
hayatın tadını çıkarırdım. insanlarla uğraşmazdım

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

bütün ülkeleri gezmek isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM :powerdog:
dert yok tasa yok yatar uyurum

问天
Onaylı Üye
Ödüller
2
Sosyal
3 HİZMET YILI
genshin impact metin2 karışımı bir oyun yaptırırdım askşljdmlksaeh biri yapsın şunu arrtık

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Emülatör kasa falan alırdım direk hemde pc takımını fullerdim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Teknolojiyi sevdiğim için bütün üst düzey teknolojik aletleri alırdım ve kendime bir mekan yapardım hobi olarak teknolojik ürünler üretebileceğim misal küçük bir jeti uçurabilecek kadar bir jet motoru yapardım otomatik silah füze sistemleri falan yapmayı denerdim kendi arabamı yapardım bu söylediklerimi yanlış anlamayın üst düzey bir şey düşünmeyin böyle çok zor olmayan şeyler onun dışında full Otellerde gezer eğlenir keyfime bakardım işte parayı güzel yerdim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...