Paranız olsa neler yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
sessiz sakin deniz kenarında bir yere yerleşip kendime güzel bi tekne alıp manitle orda herkesten uzak yaşamayı isterdim

Ultra Üye
Ödüller
10
7 HİZMET YILI
Hocam appleden hemen hisse satın alırdım. Sonrada isveçte güzel bir malikanede para yakardım bunuda internette yayınlardım. Sonrada ABD peşime düşerdi bende kendi gangster çetemi kurardım oradanda yasadışı aklınıza gelebilecek herşeyi yapardım sonrada suç baronu haline gelirdim. Dünya peşimde olana kadar böyle giderdi :kekw:

Süper Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
%99 teknolojiye ve uzaya yatırım yapardım elon musk gibi tam benim kafada bir insan neuralink tarzı şeyler çok ilgimi çekiyor
onun dışında yapacağım şey tony stark gibi bir ev yapardım bütün teknolojik işlerimi yapabileceğim bir mekan yapardım içine

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
neler yapmam ki öncelikle kaliteli bi sistem iş kurarım parayı ezerim :D

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

bütün ülkeleri gezmek isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM :powerdog:
zx10rr alırım fazlasına gerek yok

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Kesinlikle yurtdışında bir ay kafa dinlerim önce sonra zaten mantıklı yatırım vs ilerlenir önce mentali toparlamak lazım

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
zor durumlar için saklardım
Post automatically merged:

zx10rr alırım fazlasına gerek yok
s1000rr daha iyi

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI

kesinlikle birkaç tane spor araba, lüks bir malikane ve birkaç tane yardım fonu kurmak isterdim, gezmek boş geliyor biraz, çok gezdim diye mi bilmiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...