Paranız olsa neler yaparsınız?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

bütün ülkeleri gezmek isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
KARI KIZ ZATEN DOLU OLACAĞI İÇİN GEREKSİZ YERE YAZMADIM :powerdog:
Dünyayı karış karış gezmek isterdim üstüne hala param varsa dönerci açardım .d

Onaylı Üye
Ödüller
7
9 HİZMET YILI
çiftlik kurardım yeşili sev doğayı koru tarzından

Onaylı Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
Şöyle bir düşündüm de Araba ,ev veya gezip tozmak gibi olması gereken şeyler bile artık zenginlik oldu beynim bile cok paran olsa napardın sorusuna error verdi.

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
hayatımın aşkını bulana kadarak gezerek yaşamak isterdim yani sonsuza kadar sanırım :)

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Arkadaşlar şimdi başlıkta paranız olsun ne yapardınız diye yazdım ama yatırım ile alakalı şeyler de yazabilirsiniz.

Benim hayalim kendime lüks bar ve club açardım yani param bunlara yetsin o bile olur yani altıma efso gtr r35 alırdım ve yatırım amaçlı arsa satın alırdım
dublex ev alırdım büyüğünü ne yapacağım sanki dublex yeterli hayatım full dışarda otellerde geçmesini isterdim

aklımda şuan bunlar var ama sizin de ne yapardınız onu merak ettim bakalım sizden neler çıkacak
knk benim param olsa tüm türkiyeyi gezmek isterdim

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Sanırım yeni bir bilgisiyar alırım veya şirket kurarım xd

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Bütün dünyayı gezerim. Oyunlar ve hileler ile bağımı koparırdım demiyorum ama bu tamamen kalan vaktimle alakalı olurdu

Ultra Üye
Ödüller
11
10 HİZMET YILI
Türkiyenin her yerini gezerdim.
İngiliz ülkelerini,Kuzey ülkelerini, İskandinav ülkelerini gezerdim.
Hayalim olan her türlü motora binerdim.
Yardım kuruluşlarına bulunabildiğim kadar büyük bağışlarda bulunurdum.

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kral parayı harcamak göreceli bir durum bana sorsan villa alır son model araba alırım yatırım yaparım :)

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI

kesinlikle bende r35 alırdımmmm

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
param olsa güzel bir lüks var tekli gamer oda birde lüks bir araba gerisi ihtiyaç şeyler işte ama parayı gerek ben bedava her şey alıyorum ztn

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...