600 mesaj ne alaka dostum bilmiyorum ama paralı değil bu sitede ki hileler tüm hepsi ücretsiz sadece belirli rank erişimlerini sağlayan üyeler kullanabiliyor her hilenin rankı var valorant hilesi için 2 tane var mesela onaylı üye 50 yorum ve siteye kayıt olalı 5 gün olması lazım bir de ultra üye var 1500 yorum gerektiriyor ve 6 ay üye olman lazım siteye bu şekilde yani600 mesaj yapma zorunlu mu yoksa bi şekilde parayla alabiliyor muyuz hileyi daha göremedim bir şey anlamıyorum
Yorumları hemen sayıyor fakat harbiden kasmak için "Gerçek Yorum" yapmamızı istiyorlar. Yorucu ama yapmaya kesinlikle değiyor600 mesaj ne alaka dostum bilmiyorum ama paralı değil bu sitede ki hileler tüm hepsi ücretsiz sadece belirli rank erişimlerini sağlayan üyeler kullanabiliyor her hilenin rankı var valorant hilesi için 2 tane var mesela onaylı üye 50 yorum ve siteye kayıt olalı 5 gün olması lazım bir de ultra üye var 1500 yorum gerektiriyor ve 6 ay üye olman lazım siteye bu şekilde yani
sadece 50 Yorum ve 5 günlük kayıtlı hesap yapsan oluyormuş bro600 mesaj yapma zorunlu mu yoksa bi şekilde parayla alabiliyor muyuz hileyi daha göremedim bir şey anlamıyorum
Zaten forumda biraz vakit geçirince konulara da alakalı ve düzgün yorum yaptığın zaman yorum kasmak değil kendiliğinden geliyorYorumları hemen sayıyor fakat harbiden kasmak için "Gerçek Yorum" yapmamızı istiyorlar. Yorucu ama yapmaya kesinlikle değiyor
Post automatically merged:
sadece 50 Yorum ve 5 günlük kayıtlı hesap yapsan oluyormuş bro
private hile için ultra üye (1500 yorum) olman gerekiyor diğeri için 50 yorum atman yeterli600 mesaj yapma zorunlu mu yoksa bi şekilde parayla alabiliyor muyuz hileyi daha göremedim bir şey anlamıyorum