Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
geçmiş olsun.benimde tek anım çocukken salonda koşuşurken yerdeki annemin örgü için kullandığı tığ dimdik ayağıma girdi.yatay yatan tığ nasıl olduda dik olarak girdi anlamış değilim
6 7 yaşında iken hiperaktiftim halam çaydanlığı tüpün üzerinden almıştı o arada kuzenlerle evin içinde kovalamaca oynayan masum ben halamın kollarının altından geçtim geçmez olaydım çaydanlık başımdan aşşağı devrildi.
Geçmiş olsun dostum, ben de ilkokulda camdan atlayıp kolumu kırmıştım herkese imzalatıyodum filan, sınavlarda zorlanmıştım bayağı ama şu an keyifli bir hatıra olarak hafızamda kaldı.
O zamanlar lisedeyim hayta arkadaşlarımla teneffüs arasında sigaramızı içmiş sınıfa gitmekteyiz , tam sınıfın önüne gelince kapıyı tutma sapından değilde arasından açmaya çalıştım. Tam o sırada çok sevdiğim bi arkadaşım bilmeden kapıya uçan tekme attı ( evet gerçekten bruce Lee gibi uçarak tekkme attı kapıya ) yüzük parmağım arasında kalmıştı . Böyle saçma bi kırık anım var benimde
Bu arada çok geçmiş olsun
Benim de 17 yaşımda arkadaşlarla futbol oynarken rakip gole gidiyordu. Ben de engellemek için bi topa kayiyim dedim pesteki gibi bir şey olmaz sanıyordum ben tam kayarken çocuk topu döndürdü onun arkasında koşan arkadaşıma kaydım o da iri yarı bir çocuktu dik duran küçük parmağımın üstüne düştü fena acıttı neyse sana da geçmiş olsun