Parmak Kırığı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yalanlar insanlığın içindeki en basit kötülüktür
Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
g.o ben basketbol klubğnde beşiktaş ile oynadığımız maçta kafamı potaya çarpmıştım, sonra gözlerim hastanede açıldı asfhgvgasjda

Video İçerik Üreticisi
Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun.benimde tek anım çocukken salonda koşuşurken yerdeki annemin örgü için kullandığı tığ dimdik ayağıma girdi.yatay yatan tığ nasıl olduda dik olarak girdi anlamış değilim :D

Tek Anım Bu Malesef :D

Onaylı Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
6 7 yaşında iken hiperaktiftim halam çaydanlığı tüpün üzerinden almıştı o arada kuzenlerle evin içinde kovalamaca oynayan masum ben halamın kollarının altından geçtim geçmez olaydım çaydanlık başımdan aşşağı devrildi.

Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
Ya geçmiş olsun valla daha öncesinde kolum kırıldı gerçekten çok kötü bi duygu

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
Geçen sene kırdığım bileğimin ve parmamığımın hala iyileşmemesi. :( Hala elim şiş.

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Geçmiş olsun dostum, ben de ilkokulda camdan atlayıp kolumu kırmıştım herkese imzalatıyodum filan, sınavlarda zorlanmıştım bayağı ama şu an keyifli bir hatıra olarak hafızamda kaldı.

Onaylı Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
O zamanlar lisedeyim hayta arkadaşlarımla teneffüs arasında sigaramızı içmiş sınıfa gitmekteyiz , tam sınıfın önüne gelince kapıyı tutma sapından değilde arasından açmaya çalıştım. Tam o sırada çok sevdiğim bi arkadaşım bilmeden kapıya uçan tekme attı ( evet gerçekten bruce Lee gibi uçarak tekkme attı kapıya ) yüzük parmağım arasında kalmıştı . Böyle saçma bi kırık anım var benimde
Bu arada çok geçmiş olsun

Seçkin Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
Benim de 17 yaşımda arkadaşlarla futbol oynarken rakip gole gidiyordu. Ben de engellemek için bi topa kayiyim dedim pesteki gibi bir şey olmaz sanıyordum ben tam kayarken çocuk topu döndürdü onun arkasında koşan arkadaşıma kaydım o da iri yarı bir çocuktu dik duran küçük parmağımın üstüne düştü fena acıttı neyse sana da geçmiş olsun

Banlı Üye
6 HİZMET YILI
rwerwqewqeq gülme komasına girdim

Seçkin Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
geçmiş olsun kardeşim hastaneye gidip korona kapma aman diyeyim.

Seçkin Üye
8 HİZMET YILI
ben de şırdanı ipiyle yemiştim gerisini anlatmak istemiyorum anlarsınız ksakdşasdkas elimle cektim

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
Geçmiş olsun kardeşim benim hiç böyle bir anım olmadı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...