Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
bir defasında lisede biri anama sövmüştü bende baya dövdüm son attığım yumrukta çocuğun verilmiş sadakası varmış kafayı can havli ile bir çevirdi elim duvara bir geldi kolda 3 kırık ve elin tamamı dağılmıştı doktor platin takmıştı koluma ameliyat ile düzeldi mk hala sağ elim titrer düzelmiyor üzerinden 7 yıl geçmesine rağmen
yıne ıyımıs onla geçmiş olsun kulagım tele takılmıstı kulagım 2'ye ayrılmıstı dıkısle tutturdular zar zor sımdı ızı var ama 15 sene falan oldu allah kımseye gostermesın
İlk okula gittigim zamanlar mahallede arkadaşlarla saklambaçlı - yakalamaçlı oyun oynuyoruz. Derken ben binaların bahçelerinde saklanıyorum koşuyorum biri beni gördü burda burda diye kovaları sonra baktım tam yakalanıcam yüksek duvara denk geldim, akabinde yakalandın kaçamazsın gel dedi beni yakılayamaz hiç kimse diyerek 7-8 metreden atladım tak diye bilegimin üstüne düştüm acıdan bayılcaktım hastaneye gidip bagırta bagırta yerine oturttular bilegi 1.5 ay çile çektim alcı ile dolaş et zordu...