Pastanede çalışılır mı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Bir işsizlik sürecindeyim. Bu sürede geçici bir iş arıyorum, acil değil. Bu süre zarfında bir pastaneciyle muhabbetimiz oldu. 10 saat asgari ücret, işlek bir pastane sizce çalışılır mı? Deneyimleyen deneyimini yazabilir mi? Teşekkürler.

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
Pastanenin neresinde çalışıcan ama kanka? Mutfakta mı? Kasada falan mı?

Onaylı Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
çalışır dostum kasa mutfak farketmez işleri küçümseme iş iştir , her zaman sevdiğim bir felsefeden bağsediyim sana " az olması , hiç olmamasından iyidir" kolay gelsin şimdiden iyi çalışmalar

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
çalışır dostum kasa mutfak farketmez işleri küçümseme iş iştir , her zaman sevdiğim bir felsefeden bağsediyim sana " az olması , hiç olmamasından iyidir" kolay gelsin şimdiden iyi çalışmalar
küçümsemek le alakalı bir durum yok aga
binlerce kişilik düğünlerde komilik yaptım kanka :D nispeten daha rahat olur. Geçici bir süre maddi ihtiyaçlarını karşılaması için çalışabilirsin bence.
aga bende üniversitede öğrencilik döneminde garsonluk, komilik, tekstilde gibi işlerde çalıştımama yoğunluk durumu iş durumu nasıl merak ediyorum

Onaylı Üye
Ödüller
5
4 HİZMET YILI
küçümsemek le alakalı bir durum yok aga

aga bende üniversitede öğrencilik döneminde garsonluk, komilik, tekstilde gibi işlerde çalıştımama yoğunluk durumu iş durumu nasıl merak ediyorum
Valla bro işe girmeden konuşacaksın o zaman patronla. Bir hafta hem sen onu hem o seni deneyecek. Olmazsa çalıştığının parasını alıp veda edeceksin. Başka çözüm yok gibi.

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Hoşuna giden çalışmaktan hoşlandığın bir işe girme şansın varsa ona girmeye çalış bence.

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
çalıştığın yerin imkanlarından faydalanabilirsen senin için güzel olur ama asgari ücret vereceklerse yanında şahsen yol ve yemekte olması lazım bence

Onaylı Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Severek yapacağın bir iş bulma şansın varsa diğer seçeneklere bakmanı tavsiye ederim.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
aldığın ücret ve çalışması saati güzelse neden olmasın

cliffer
Uzman Üye
Ödüller
4
Sosyal
3 HİZMET YILI
Knk Ama Şuna Dikkat Etmen Lazım Eğer Hoşlanmıyorsan Mutfak İşlerinden Felan Yani Kısacası Sevmiyorsan Yapma Sonra İş Çıkışı Bedenin Değil Psikolojin Çöküyor Eğer Sevmiyorsan Pastaneyi Felan Bence Sakın Girme Sevmediğin Bir İşe Başlamak Çok Kötü Bir Karar Deneyimledim...

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
kanka calışılır da nerede çalıştıgın cok önemlli bulaşıkcılık asırı zor

Ultra Üye
Ödüller
9
Sosyal
8 HİZMET YILI
iş bulabildiysen gir bi 3 ay tatilde çalışayım dedim 40 yer gezdim hiçbiri almadı

Onaylı Üye
Ödüller
3
3 HİZMET YILI
ilk hafta bacakların agrıdan uyuşur ama sonra geçer

Uzman Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
Knk Ama Şuna Dikkat Etmen Lazım Eğer Hoşlanmıyorsan Mutfak İşlerinden Felan Yani Kısacası Sevmiyorsan Yapma Sonra İş Çıkışı Bedenin Değil Psikolojin Çöküyor Eğer Sevmiyorsan Pastaneyi Felan Bence Sakın Girme Sevmediğin Bir İşe Başlamak Çok Kötü Bir Karar Deneyimledim...
aga o durumu yaşadım expertiz olarak çalışırken doğru söylüyorsun ayrıca otelde çalışırkende mobbing baskısı çok fazlaydı psikoloji bırakmıyor insanda
iş bulabildiysen gir bi 3 ay tatilde çalışayım dedim 40 yer gezdim hiçbiri almadı
yaz başlamadan 1 ay önce falan başvurman lazım gidip görüşmen yoksa üniversiteli ve lise sona gidenler dolduruyor kontenjanı. Uzmanlığın olan bölümden bulmak zor asıl insan seçici davranıyor kalıcı bir iş olduğunu düşündüğü için

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
sistemini öğrenmek için çalışmak istediğim mesleklerden birisi. kavrarsan bi bakmışsın senin de bir pastanen olur :)

Uzman Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
iş iştir kanka bununla başlarsın belki seversin veya başka bir işe geçersin. Zamanında garsonluk ve barmenlik yapmıştım zordu ama çok şey katıyor hayatına çalışmak

Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
10 saate göre çok iyi ve yemeğe karşı hevesin varsa senin için daha da iyi komilik tarzı demişsin ama senin için güzel bir fırsat sıkılacağını düşünmüyorum pastane diyorsun sonuçta tatlı iş :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...