Uzman Üye
Kasa, bulaşık, temizlik falan bildiğin komilik gibiPastanenin neresinde çalışıcan ama kanka? Mutfakta mı? Kasada falan mı?
binlerce kişilik düğünlerde komilik yaptım kankaKasa, bulaşık, temizlik falan bildiğin komilik gibi
küçümsemek le alakalı bir durum yok agaçalışır dostum kasa mutfak farketmez işleri küçümseme iş iştir , her zaman sevdiğim bir felsefeden bağsediyim sana " az olması , hiç olmamasından iyidir" kolay gelsin şimdiden iyi çalışmalar
aga bende üniversitede öğrencilik döneminde garsonluk, komilik, tekstilde gibi işlerde çalıştımama yoğunluk durumu iş durumu nasıl merak ediyorumbinlerce kişilik düğünlerde komilik yaptım kankanispeten daha rahat olur. Geçici bir süre maddi ihtiyaçlarını karşılaması için çalışabilirsin bence.
Valla bro işe girmeden konuşacaksın o zaman patronla. Bir hafta hem sen onu hem o seni deneyecek. Olmazsa çalıştığının parasını alıp veda edeceksin. Başka çözüm yok gibi.küçümsemek le alakalı bir durum yok aga
aga bende üniversitede öğrencilik döneminde garsonluk, komilik, tekstilde gibi işlerde çalıştımama yoğunluk durumu iş durumu nasıl merak ediyorum
aga o durumu yaşadım expertiz olarak çalışırken doğru söylüyorsun ayrıca otelde çalışırkende mobbing baskısı çok fazlaydı psikoloji bırakmıyor insandaKnk Ama Şuna Dikkat Etmen Lazım Eğer Hoşlanmıyorsan Mutfak İşlerinden Felan Yani Kısacası Sevmiyorsan Yapma Sonra İş Çıkışı Bedenin Değil Psikolojin Çöküyor Eğer Sevmiyorsan Pastaneyi Felan Bence Sakın Girme Sevmediğin Bir İşe Başlamak Çok Kötü Bir Karar Deneyimledim...
yaz başlamadan 1 ay önce falan başvurman lazım gidip görüşmen yoksa üniversiteli ve lise sona gidenler dolduruyor kontenjanı. Uzmanlığın olan bölümden bulmak zor asıl insan seçici davranıyor kalıcı bir iş olduğunu düşündüğü içiniş bulabildiysen gir bi 3 ay tatilde çalışayım dedim 40 yer gezdim hiçbiri almadı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?