Paste hile yapımı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Elimde source var bunu nasıl kendinden injektörlü bir hile haline getirebilirim bilmiyorum yardım edin lütfen youtubeda video var diyeceksiniz hiçbirini anlamadım türkçede yok zaten

ÖLÜYÜM
Süper Moderator
Ödüller
20
10 HİZMET YILI
önce source hangi dilde kodlanmış ona bak ona göre c++ c vb indir yardım istersen tw atarsın gösteririm

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Riptide Remastered V3 Hile bu SLN yani VS bende VS 15 vardı videolarda 17 kullanılıyor bu gece VS 17 indireceğim. Kodlar hakkında bilgim var Junkcode hakkındada var ama hileyi nasıl düzenleyeceğim bilmiyorum?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
önce source hangi dilde kodlanmış ona bak ona göre c++ c vb indir yardım istersen tw atarsın gösteririm
Adminim VS17 indirdim hile ile uğraştım junkcode ekledim dll haline getirdim güzel bir enjektörle enjekte ediyorum oyunda çalışmayan şeyler var.Türkçe yapmak isteken kodları bozmuş olabilirim ama " " içindekileri düzelttim sadece menü tuşlarındaki yazının düzeleceğini ummuştum olmadı yardım eder misin lütfen 5 gündür seni bekliyorum canım adminim

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hilenin ismini aratma yerine yaz ordan ismini değiştir sonra junk code ekle sonra derle ve bu kadar
yeni özellik eklemek istersen anlatamam onu internette videosu var,

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hilenin ismini aratma yerine yaz ordan ismini değiştir sonra junk code ekle sonra derle ve bu kadar
Yok bunları başardım ben Türkçeye çevirmek istiyorum onları nasıl düzelteceğim. Birde şey seninki gibi otomatik tek tıkla inject eden bir program bulamadım yazmaya kalktım yine dll seçmek zorunda kalıyoruz sen EzKill Launcheri nasıl yaptın ve her junkcode güncelleştirmesi yaptığında nasıl last builde geçti o bunlar lazım bana

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
bak dlller bunlar birisi full türkçe diğeri orjinalin derlemesi ikisindede eksiklikler var allaha şükür yardım edende yok bir yardım edecek sen varsın sanırım yardımını bekliyorum Enes

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
hilenin menusundeki mesela night mode yazısını değiştirmek için ordan arama yaparak night mode yazısını bulup gece modu yazıyosun mesela launcherde internete yazıp bulabilirsin csgo loader source diye

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
hilenin menusundeki mesela night mode yazısını değiştirmek için ordan arama yaparak night mode yazısını bulup gece modu yazıyosun mesela launcherde internete yazıp bulabilirsin csgo loader source diye
Allahtan kale alıp yazan bir sen varsın var ya popuşu büyümüş insan havuzu olmasın bari burası olmasın

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Şuan için kafama takılan tek kısım bu loaderi yaptım dll içine koydum servis ettim ben bendekinin junkcode güncelliyince millettede güncellenecek mi?

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Türkçe yaptım her şey sağlıklı çalışıyor o senin hilenin loaderini buldum internetten kurulum videosunu buldum
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap

Bunlara bakarak aynısını birebir yaptım ama ya oyun BEX veriyor yada program hata veriyor bir türlü çözemedim diğer loaderlarda ise check.php falan diyor onları nasıl yapacağımı bilmiyorum bana yardım etsen etsen bir sen edersin

Uzman Üye
Ödüller
8
8 HİZMET YILI
@mallda başka loaderlerde var onlara bakabilirsin ben hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım denediğin .dll bozuk olabilir
Post automatically merged:

Şuan için kafama takılan tek kısım bu loaderi yaptım dll içine koydum servis ettim ben bendekinin junkcode güncelliyince millettede güncellenecek mi?
dll yi githuba yükleyip hilenin loaderini githubdan indirecek şekilde ayarlayıp yapcak sın githubdakini güncelleyeceksin

Uzman Üye
8 HİZMET YILI
Dll bozuk olsa injectörlerde hata verir oyuna sorunsuz inject oluyor normal injectör ile videonun birebir aynısını yapıyorum aynı source üzerinde ama olmuyor HWID yüzünden olabilir seninkinde o yoktu bende var. Hwid.txtye kendi HWIDimi koyuyorum olmuyor anlamadım ki.

"dll yi githuba yükleyip hilenin loaderini githubdan indirecek şekilde ayarlayıp yapcak sın githubdakini güncelleyeceksin" Böyle yaptım zaten

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...