Adminim VS17 indirdim hile ile uğraştım junkcode ekledim dll haline getirdim güzel bir enjektörle enjekte ediyorum oyunda çalışmayan şeyler var.Türkçe yapmak isteken kodları bozmuş olabilirim ama " " içindekileri düzelttim sadece menü tuşlarındaki yazının düzeleceğini ummuştum olmadı yardım eder misin lütfen 5 gündür seni bekliyorum canım adminimönce source hangi dilde kodlanmış ona bak ona göre c++ c vb indir yardım istersen tw atarsın gösteririm
Yok bunları başardım ben Türkçeye çevirmek istiyorum onları nasıl düzelteceğim. Birde şey seninki gibi otomatik tek tıkla inject eden bir program bulamadım yazmaya kalktım yine dll seçmek zorunda kalıyoruz sen EzKill Launcheri nasıl yaptın ve her junkcode güncelleştirmesi yaptığında nasıl last builde geçti o bunlar lazım banahilenin ismini aratma yerine yaz ordan ismini değiştir sonra junk code ekle sonra derle ve bu kadar
yeni özellik eklemek istersen anlatamam onu internette videosu var,
hilenin ismini aratma yerine yaz ordan ismini değiştir sonra junk code ekle sonra derle ve bu kadar
yeni özellik eklemek istersen anlatamam onu internette videosu var,
hilenin menusundeki mesela night mode yazısını değiştirmek için ordan arama yaparak night mode yazısını bulup gece modu yazıyosun mesela launcherde internete yazıp bulabilirsin csgo loader source diyeYok bunları başardım ben Türkçeye çevirmek istiyorum onları nasıl düzelteceğim. Birde şey seninki gibi otomatik tek tıkla inject eden bir program bulamadım yazmaya kalktım yine dll seçmek zorunda kalıyoruz sen EzKill Launcheri nasıl yaptın ve her junkcode güncelleştirmesi yaptığında nasıl last builde geçti o bunlar lazım bana
Allahtan kale alıp yazan bir sen varsın var ya popuşu büyümüş insan havuzu olmasın bari burası olmasınhilenin menusundeki mesela night mode yazısını değiştirmek için ordan arama yaparak night mode yazısını bulup gece modu yazıyosun mesela launcherde internete yazıp bulabilirsin csgo loader source diye
Şuan için kafama takılan tek kısım bu loaderi yaptım dll içine koydum servis ettim ben bendekinin junkcode güncelliyince millettede güncellenecek mi?hilenin menusundeki mesela night mode yazısını değiştirmek için ordan arama yaparak night mode yazısını bulup gece modu yazıyosun mesela launcherde internete yazıp bulabilirsin csgo loader source diye
Türkçe yaptım her şey sağlıklı çalışıyor o senin hilenin loaderini buldum internetten kurulum videosunu buldumhilenin menusundeki mesela night mode yazısını değiştirmek için ordan arama yaparak night mode yazısını bulup gece modu yazıyosun mesela launcherde internete yazıp bulabilirsin csgo loader source diye
dll yi githuba yükleyip hilenin loaderini githubdan indirecek şekilde ayarlayıp yapcak sın githubdakini güncelleyeceksinŞuan için kafama takılan tek kısım bu loaderi yaptım dll içine koydum servis ettim ben bendekinin junkcode güncelliyince millettede güncellenecek mi?
Dll bozuk olsa injectörlerde hata verir oyuna sorunsuz inject oluyor normal injectör ile videonun birebir aynısını yapıyorum aynı source üzerinde ama olmuyor HWID yüzünden olabilir seninkinde o yoktu bende var. Hwid.txtye kendi HWIDimi koyuyorum olmuyor anlamadım ki.@mallda başka loaderlerde var onlara bakabilirsin ben hiç böyle bir hata ile karşılaşmadım denediğin .dll bozuk olabilir
Post automatically merged:
dll yi githuba yükleyip hilenin loaderini githubdan indirecek şekilde ayarlayıp yapcak sın githubdakini güncelleyeceksin