- Moderatör
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Paul Walker'ın Kızı Meadow, "Hızlı ve Öfkeli 10" Filminde Kısa Bir Rol Alacak
"Hızlı ve Öfkeli" serisi hem perde arkasında hem de perde önünde "AİLE" temalı bir yapıya sahip ve bu tema Hızlı ve Öfkeli 10'da, serinin genç starı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker'ın cameo rolüyle daha da belirginleşecek.
Meadow Walker, Hızlı ve Öfkeli 10 dünya prömiyerinden bir gün önce Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta rolünü açıkladı.
"Bir yaşındayken ilk 'Hızlı ve Öfkeli' filmi çıktı! Babam, Vin, Jordana, Michelle, Chris ve daha birçok kişiyi monitörlerde izleyerek sette büyüdüm. Babam sayesinde hızlı bir aileye doğdum. Şimdi ise inanamıyorum, ben de onlarla birlikte sahnede yer alacağım. Benim büyüdüğümü görenlerle birlikte." şeklinde açıklama yaptı.
Meadow, film yönetmeni Louis Leterrier'a cameo rolü verdiği için teşekkür ederek "Babamın mirasını onurlandırıp bu anı sonsuza kadar paylaşabildiğim için çok şanslıyım" dedi. Vin Diesel ise yorumlar kısmına dua eden eller emoji'si ekledi.
Paul Walker, 2013 yılı Kasım ayında araba kazasında hayatını kaybetmişti ve 30 yaşındaydı. Walker, serinin altı bölümünde yer aldı ve son filmi olan Furious 7'de, tamamlanmamış sahnelerini tamamlamak için kardeşleri yardımcı olarak kullanıldı.
Fast & Furious serisinin önceden belirlenmiş son filminin 2025 yılında vizyona gireceğini daha önce belirtmiş olan Diesel, Hızlı ve Öfkeli 10'un 19 Mayıs'ta ülke genelinde sinemalarda olacağını duyurdu.