Paul Walker'ın Kızı Meadow, "Hızlı ve Öfkeli 10" Filminde Kısa Bir Rol Alacak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
𐱅𐰇𐰼𐰚
Süper Moderator
Ödüller
10
3 HİZMET YILI
:yazı:

"Hızlı ve Öfkeli" serisi hem perde arkasında hem de perde önünde "AİLE" temalı bir yapıya sahip ve bu tema Hızlı ve Öfkeli 10'da, serinin genç starı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker'ın cameo rolüyle daha da belirginleşecek.

Meadow Walker, Hızlı ve Öfkeli 10 dünya prömiyerinden bir gün önce Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta rolünü açıkladı.

"Bir yaşındayken ilk 'Hızlı ve Öfkeli' filmi çıktı! Babam, Vin, Jordana, Michelle, Chris ve daha birçok kişiyi monitörlerde izleyerek sette büyüdüm. Babam sayesinde hızlı bir aileye doğdum. Şimdi ise inanamıyorum, ben de onlarla birlikte sahnede yer alacağım. Benim büyüdüğümü görenlerle birlikte." şeklinde açıklama yaptı.

Screenshot_1.png

Meadow, film yönetmeni Louis Leterrier'a cameo rolü verdiği için teşekkür ederek "Babamın mirasını onurlandırıp bu anı sonsuza kadar paylaşabildiğim için çok şanslıyım" dedi. Vin Diesel ise yorumlar kısmına dua eden eller emoji'si ekledi.

Paul Walker, 2013 yılı Kasım ayında araba kazasında hayatını kaybetmişti ve 30 yaşındaydı. Walker, serinin altı bölümünde yer aldı ve son filmi olan Furious 7'de, tamamlanmamış sahnelerini tamamlamak için kardeşleri yardımcı olarak kullanıldı.

Fast & Furious serisinin önceden belirlenmiş son filminin 2025 yılında vizyona gireceğini daha önce belirtmiş olan Diesel, Hızlı ve Öfkeli 10'un 19 Mayıs'ta ülke genelinde sinemalarda olacağını duyurdu.​

bir ucaktik dustuk bir gemiydik battik
Efsane Üye
Ödüller
10
6 HİZMET YILI
yeni film bomba gibi olucak izleyeli baya olmuştu hatırlamak için tekrar başladım az önce 8i bitirdim 10 efsane olucak

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Bu filmde Yeni yüzler görmek güzel olacak

Just The Two Of Us
Seçkin Üye
Ödüller
3
4 HİZMET YILI
:yazı:

"Hızlı ve Öfkeli" serisi hem perde arkasında hem de perde önünde "AİLE" temalı bir yapıya sahip ve bu tema Hızlı ve Öfkeli 10'da, serinin genç starı Paul Walker'ın kızı Meadow Walker'ın cameo rolüyle daha da belirginleşecek.

Meadow Walker, Hızlı ve Öfkeli 10 dünya prömiyerinden bir gün önce Instagram'da paylaştığı bir fotoğrafta rolünü açıkladı.

"Bir yaşındayken ilk 'Hızlı ve Öfkeli' filmi çıktı! Babam, Vin, Jordana, Michelle, Chris ve daha birçok kişiyi monitörlerde izleyerek sette büyüdüm. Babam sayesinde hızlı bir aileye doğdum. Şimdi ise inanamıyorum, ben de onlarla birlikte sahnede yer alacağım. Benim büyüdüğümü görenlerle birlikte." şeklinde açıklama yaptı.

Ekli dosyayı görüntüle 91410

Meadow, film yönetmeni Louis Leterrier'a cameo rolü verdiği için teşekkür ederek "Babamın mirasını onurlandırıp bu anı sonsuza kadar paylaşabildiğim için çok şanslıyım" dedi. Vin Diesel ise yorumlar kısmına dua eden eller emoji'si ekledi.

Paul Walker, 2013 yılı Kasım ayında araba kazasında hayatını kaybetmişti ve 30 yaşındaydı. Walker, serinin altı bölümünde yer aldı ve son filmi olan Furious 7'de, tamamlanmamış sahnelerini tamamlamak için kardeşleri yardımcı olarak kullanıldı.

Fast & Furious serisinin önceden belirlenmiş son filminin 2025 yılında vizyona gireceğini daha önce belirtmiş olan Diesel, Hızlı ve Öfkeli 10'un 19 Mayıs'ta ülke genelinde sinemalarda olacağını duyurdu.​
paulsuz geçmiyo ama nostanji için güzel oldu çıkması

Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Paul'u unutmamış olmaları sevindirdi gerçekten beni

Ultra Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
10 çok güzel geliyor gibi biraz fazla uzadı bence 10 serilir film çok gibi ama izleyecğiz mecbur :D

Onaylı Üye
Ödüller
2
3 HİZMET YILI
walker öldüğünden beri hiç izlemedim seri saçma sapan bir hal oldu diye düşünüyorum

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
abartılı film af bruv izleyemiyorum şu anda ülkemde mevcut değil

Ultra Üye
Ödüller
4
3 HİZMET YILI
kız babasının en eski günlerini yaşayamaya çalışıyor güzel bir hareket.

Seçkin Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
Son bölümleri izlememiştim ama kızda çok küçük durmuyor bu kadar saygı duymaları gerçekten ailesini mutlu ediyordur

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
HvÖ serisi son filmleri yüzünden hayal kırıklığı oldu bende. Bu güzel haberden dolayı bir şans daha vereceğim

Onaylı Üye
Ödüller
1
3 HİZMET YILI
izlemedim bu diziyi ama izleyesim var önerir misiniz

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
gerçekten harika bir haber merakla bekliyorum filmi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
paul walker olmadıktan sonra film boş geliyo bana

Onaylı Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
aga duygulandırdı keşke paul o kazayı geçirmeseydi paulsuz olmuyo

Üye
3 HİZMET YILI
ben filmi izledim uçakta hostes oluyor ama cok kıssa sahnesi

Onaylı Üye
Ödüller
2
4 HİZMET YILI
Hostes rolü biçmişler daha uygun bir rol biçselerdi keşke

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...