Paylaşımlı hesap nedir?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Moderatörün son düzenlenenleri:
Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Offline nasıl oluyor hocam? Xbox Game Pass arkada açık olması lazım değil mi? Bilmediğim için soruyorum bu arada.

Steam hesaplar var, istediğin oyunları seçip misal Far Cry 6, Elden Ring, RDR2 gibi offline oynanacak oyunları güncellemeleri de dahil paylaşımlı hesaplar satıyorlar.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
Steam hesaplar var, istediğin oyunları seçip misal Far Cry 6, Elden Ring, RDR2 gibi offline oynanacak oyunları güncellemeleri de dahil paylaşımlı hesaplar satıyorlar.

Ama tek bir oyun içeriyor değil mi bu hesaplar yoksa birden fazla mı oyun içeriyor?

Ultra Üye
Ödüller
8
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ama tek bir oyun içeriyor değil mi bu hesaplar yoksa birden fazla mı oyun içeriyor?

Birden fazla oyun da çıkabiliyor içinde. 30 TL'ye üç farklı hesap alabilirsin yada bir hesapta üç istediğin oyun olur.

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
Başka oyunlar için söylemiş olsa gerek. Sea of Thieves oyuncusuyum, bireysel olarak offline kısmı oyunda yok.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam boşfer boşa para diskort nitro olmasada olur ben şimdiye kadar hiç almadım
yok ya bedavaya aldım hani 1 aylık denemek için bedava veriyo ya ondan bahsediyorum alınca 2 aylık beleş xbox gamepass veriyodu ama kaldırmışlar artık herhalde

Ultra Üye
Ödüller
10
8 HİZMET YILI
hocam şöyle söyleyeyim ben zamanında crew 2 almıştım içinden gta oyunları da çıkmıştı mesela ama satın aldığın hesaplar çok fazla farklı kişiye satılıyor steam'de offline konuma getirip oynuyosun oyunları haliyle multiplayer'da çalışmıyor.

• Konuyu başlatan
  • Moderatör
Admin
Ödüller
22
8 HİZMET YILI
hocam şöyle söyleyeyim ben zamanında crew 2 almıştım içinden gta oyunları da çıkmıştı mesela ama satın aldığın hesaplar çok fazla farklı kişiye satılıyor steam'de offline konuma getirip oynuyosun oyunları haliyle multiplayer'da çalışmıyor.
Eyvallah hocam teşekkür ederim bilgilendirme için

Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
sanırım steam kastediyorsun. bu hesaplarda aile paylaşımı açık ve kilitli olur. oyunları online oynayamazsın. ama bütün çevrimdışı oyunları sorunsuz şekilde oynarsın. genelde oyun satan sayfaların çoğu bu methodu kullanır. aklında bulunsun

Banlı Üye
Ödüller
6
Sosyal
6 HİZMET YILI
steam hesapları var istedigin 3 veya 4 tane oynu oynuyorsun ucuz bu sekılde.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Paylaşılan bir hesap, Steam'de bir oyun satın alma seçeneğidir. Şu şekilde çalışır: Hesap sahibi belirli miktarda yazılım satın alır ve ardından hesaba erişimi bir ücret karşılığında (oldukça nominal bir fiyata) veya ücretsiz olarak başkalarıyla paylaşır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...