Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
paypal hesabı açmak kolay iş ama kullanmak imkansız eğer türkiyeye kayıtlıysa, cünkü hesaptan para çekerken vs. onay için kimlik istiyorlar benim de 70 dolarım yandı mal oldugum icin 2-3 sene önce
Kendine ait yurtdışında bir adresin olmalı Türkiye de yasaklı kullanılamıyor eğer yurtdışında yaşayan bir akraban veya arkadaşın varsa onun adresi sayesinde açabilirsin ama telefon sim kartının da olması gerek onu da internetten sipariş verirsin... turistik sim kart mesela
1- Türkiye'de hesap açmak yasa dışı ama yurtdışında bir adresin varsa ve yabancı bir fiziksel sim kartın varsa kendine ait bir hesap açabilirsin ama sadece paypal hesabı açmakla iş bitmiyor...
2- Kendine ait yabancı bir banka hesabın olmalı ve bu da sanırım Wise ile oluyor...
Youtube'de detaylıca anlatımını bulabilirsin ben sana lazım olanları söyledim sadece...