PayPal hesabı nasıl açılır?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
4 HİZMET YILI
Merhaba dostlar, Türkiye'deyim ve PayPal açmak istiyorum. PayPal açmanın yolları nelerdir? Yardımcı olur musunuz?

Moderatörün son düzenlenenleri:
Onaylı Üye
4 HİZMET YILI
Paypal açabiliyorsun ama bildiğim kadarı ile Türkiye'deki banka hesaplarına para alıp gönderemiyorsun...

xos

Üye
4 HİZMET YILI
paypal hesabı açmak kolay iş ama kullanmak imkansız eğer türkiyeye kayıtlıysa, cünkü hesaptan para çekerken vs. onay için kimlik istiyorlar benim de 70 dolarım yandı mal oldugum icin 2-3 sene önce

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Kendine ait yurtdışında bir adresin olmalı Türkiye de yasaklı kullanılamıyor eğer yurtdışında yaşayan bir akraban veya arkadaşın varsa onun adresi sayesinde açabilirsin ama telefon sim kartının da olması gerek onu da internetten sipariş verirsin... turistik sim kart mesela

The Ghost Living Inside You
Ultra Üye
Ödüller
7
Sosyal
6 HİZMET YILI
Ben kiralıyorum istersen yaz bana sanada kiralarız

Üye
3 HİZMET YILI
1- Türkiye'de hesap açmak yasa dışı ama yurtdışında bir adresin varsa ve yabancı bir fiziksel sim kartın varsa kendine ait bir hesap açabilirsin ama sadece paypal hesabı açmakla iş bitmiyor...

2- Kendine ait yabancı bir banka hesabın olmalı ve bu da sanırım Wise ile oluyor...
Youtube'de detaylıca anlatımını bulabilirsin ben sana lazım olanları söyledim sadece...

Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
ben paypalın kanada tarafından açmıştım fakat sadece açtım yani başka birşey yapman zor

Üye
Ödüller
5
7 HİZMET YILI
Türkiye' de hizmetleri yok. Yurt dışında yaşayan biri olması lazım. O da güvenilir biri olmalı.

Onaylı Üye
3 HİZMET YILI
Türkiye'de paypall yasak olduğu için açamazsın(kara para döndürüyorlar oyüzden yasak)

Onaylı Üye
Ödüller
2
6 HİZMET YILI
paypal açabilirsin ama türkiyede kullanışı yok diye biliyorum

Uzman Üye
Ödüller
1
4 HİZMET YILI
Türkiyede paypal Hesabı acılmıyor kanka ama VPN İle bi dene

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...