Onaylı Üye
Pubg lite hile kurulum videosu bulamadım nasıl kuracağım? (inşallah yanlış konu açmamışımdır)
aynı şeyi yaptım fakat olmadıİlk Önce XFProjecti Aç https://ui.memoryhackers.org/ Buradan Pbg Hileyi Açıcaksın
kankam belli etme sansın olabılırmı ?pbg lite hilesi şu anda fixlendi galiba çünkü bilgisayarınızda şüpheli programlar farkettik diyo
ama belli et yada etme pbg lite kendisi artık galiba memoryUI dowlandı fixledi yani v8 deyilde v9 sürümünün gelmesi lazımkankam belli etme sansın olabılırmı ?
ozaman beklıyecegız dostum beklıyek bakalımama belli et yada etme pbg lite kendisi artık galiba memoryUI dowlandı fixledi yani v8 deyilde v9 sürümünün gelmesi lazım
bunda bişey yok aga kolay zahten xfpprojecti indiriyorsun ordan onu açiyorsun waiting for action diyince sonra hack center a gelip pubg lite a basip yüke diyorsun ama ilk oyun açık olsun sonra yükle de bu kadar ama tavsiye şimdi kullanma ban yiyebilirsinpbg lite hile kurulum videosu bulamadım nasıl kuracağım? (inşallah yanlış konu açmamışımdır)