depois que vc usou, durou muito tempokeşke bi fps sorunu ile ilgili güncelleme gelse
hile gayet güzel konun önceki sayfalarında hile ile ilgili deneyimi olan arkadaşların güzel yorumlarını görebilirsinarkadaşlar hile kullanımı nasıl ? deneyen biri yazabilr mi ? ilk defa kullanıcam da
once oyunu sonra hileyi acıyorum hicbir şey olmuyor google dan memoryhacers sitesini yani burayı acıyor hile menüsü gelmiyor hatada vermiyor ne yapmalıyımhile gayet güzel konun önceki sayfalarında hile ile ilgili deneyimi olan arkadaşların güzel yorumlarını görebilirsin
Önce oyunu tamamen açacaksın, sonra hileyi açıp inject diyeceksin harici bir şey yapmana gerek yok. Gameloop’un son sürümüne güncel olduğunu kontrol et. Güncel değilse güncelle ve tekrar dene. Hilede sorun yok sadece ban atıyor.Ben Hileyi Aktif Edemiyorum İnjeckte Basıyorum Oyunu Açın Diyo Bide Memorynin Sitesine Atıyo Lütfen Yardımcı Olurmusunuz ?
Oyunum Açık Zaten Ama İnjeckte Basınca Bi Hata Veriyo Uygulamayı Açın Diye Hatta Az Önce 1 El Attım Şuan Başlatmadım Duruyo Öyle AçmıyoÖnce oyunu tamamen açacaksın, sonra hileyi açıp inject diyeceksin harici bir şey yapmana gerek yok. Gameloop’un son sürümüne güncel olduğunu kontrol et. Güncel değilse güncelle ve tekrar dene. Hilede sorun yok sadece ban atıyor.
Güncelleniyor olabilir, bilgim yok.Oyunum Açık Zaten Ama İnjeckte Basınca Bi Hata Veriyo Uygulamayı Açın Diye Hatta Az Önce 1 El Attım Şuan Başlatmadım Duruyo Öyle Açmıyo