Çözüldü pbg mobile hile

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
selam öncelikle şunu belirteyim eğer bilgin yoksa cevap verme bildiririm haberin olsun pubg mobile de bir seferliğine hile kullanacağım ama ne mobileden ne de steam pubgden ban yemmek istemiyorum ne önerirsiniz

Çözüm
sitedekini kullanabilirsin ama arap kardeşlerimizde yapmış birçok hile araştırırsan bulursun onlarınkileride ama hiç açma değmez boşuna bilgisayarın kirlenmesin hileyle temiz ise
Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
sitedekini kullanabilirsin ama arap kardeşlerimizde yapmış birçok hile araştırırsan bulursun onlarınkileride ama hiç açma değmez boşuna bilgisayarın kirlenmesin hileyle temiz ise

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
1
5 HİZMET YILI
sitedeki aimbotu açmadığın sürece banlamıyor diye biliyorum ama aimbot olmadan da sana ne kadar yararı olur bilmem.

☆☆Her oyun bir gün hileyi tadacaktır☆☆
Griffin Premium
Ödüller
23
8 HİZMET YILI
Aimbot çok riskli artık pubg için dostum sadece esp kullanıp belli etmemen gerek esp yide
Hile için hiç kimse tam garanti veremez dostum
♥️♥️♥️

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
kanka merak etme arkada mobil hilesi açık olunca ban yemiyosun , en azından ben yemedim

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaslar 10 gun once falan ben denedım aım acmadan oynadım 3 hesap falan ban yedım . bılmıyorum guncelleme geldımı

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
telefonumu kasdedıyorsun kardesım ? telden kullanan cok az . pek olmuyordur tahmınım . vardırda ban rıskı yuksek . desi esp diye bır hıle var guncelını ındır dene bı fake hesapla

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Sitedeki hileyi kullan ve dozunu kaçırma uçma açma ve fazla belli etmeden oyna ban yemessin.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...