pbg mobile hileyi açınca info anti ban sorunu

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
hileyi çalıştırıyorum ama anti ban sorunu çıkıyor karşıma evet diyorum kapatıyor hayır diyorum yine kapatıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
arkadaşlar bendede oluyor yardımcı olabilirseniz sevinirim

Seçkin Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Knk araştır nette valorant ban koruması kapatma diye bulursun

Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
laptopsa secure boot seçeneğini biostan kapat faceit anti cheat varsa kapat anti virüs win 10 san ayarlardan kapayınca yeniden başlatınca yeniden açılıyor kalıcı kapatma videoları var youtubede izle onları gerekli c++ larıda yükle yüksek ihtimal çözülür sorunların

HAYAT CESURLARI SEVER
Onaylı Üye
7 HİZMET YILI
defender la alakasıda olabilir

Seçkin Üye
Ödüller
8
6 HİZMET YILI
hileyi çalıştırıyorum ama anti ban sorunu çıkıyor karşıma evet diyorum kapatıyor hayır diyorum yine kapatıyor ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz

Kardeş bu konuda çok konu açıldı, hep aynı sorun ve genelde de hep aynı çözüm önerileri yapıldı. Bence forumu biraz araştır, çok konu ve öneri bulabilirsin. Mesela antiban windows 10 64 bit te çalışır sadece. Hilenin konusundaki ilk mesajda bir takım uyarılar var, yüklenmesi gerekenler var, onlara bakman lazım vs. vs.

Özellikle aşağıdaki konunun ilk mesajı ile, son 15-20 sayfasını okursan (sondan geriye doğru 15-20 sayfa) illaki bir çözüm önerisi vardır sana da uyan.

https://memoryhackers.org/konular/pubg-mobile-dword-vip-r3-beta-v2-8-1-may-mayis-2020.70425/

elektrik hayattır
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
oyunda donma ve bazende oyunun ortasında tamamen kapandığını gördüm küçük bir güncelleme ile mıhtemelen çözülür

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
hacı bende de sürekli eror veriyor bir sürü sürekli degişik erorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...