Pc Arıyorum Öneriniz Varmı?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI

iŞLEMCİAMD
İŞLEMCİ SERİRyzen 5
İŞLEMCİ MODELİ3500X 3.6GHz 35MB
ANAKARTB450
EKRAN KARTINvidia
EKRAN KARTI SERİGTX1600 Seri
EKRAN KARTI MODELGTX 1660 Ti
BELLEK8GB 3000MHz CL15
DEPOLAMA480GB SATA SSD
GÜÇ KAYNAĞI700W 80+ Bronz

Üye
5 HİZMET YILI
kanka içerisine en az i7 5 nesil al veya amd de alabilirsin

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Asus marka iiyilerdendir oyun ıcınse pahalı kanka oburlerı

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
Kanka bıde ben 4000 tllık aldım hala yayın yapamıorm ya nıye acaba

İts Adventure Time
Süper Üye
Ödüller
5
5 HİZMET YILI
Bilgisayar için 2 seçeneğin var.
¤Masaüstü
Eğer oyun oynayacaksan fiyat performans açısından güzel bir toplama bilgisayar dizilebilir. Oyunları masaüstünden oynamak daha keyifli olur monitör vs. seçiminde özgürsün, donanımlar yükseltilebilir kendi tarzında bir şey yaratabilirsin.
Ama tabi eksileri de var örneğin sürekli bakımını yapman gerek her yere kolaylıkla taşiyamazsın odadan odaya geçirirken bilr uğraştırır insanı.
¤Dizüstü
Dizüstü bilgisayarda toplama diye bir şey yok , genelde markalar satar ve fiyatları ozelliklerine göre çok fazla olur , en basitinden kasası alüminyum ise bu da extra fiyat demektir.
Ekranları küçük olduğundan oyun oynarken pek hoşuna gitmeyebilir, bunların da temizliği onemlidir çünkü aşırı ısınırlar ve bir süre sonra çok sesli çalışırlar açıp temizliğini yapman gerekir , parça yükseltmesi her bilgisayarda yapamazsın ve yapabildiklerin de sabit markalardır ne bileyim mesela acer msi falan . Güzel tek tarafı taşınabilir olması bence.
________
Eğer dizüstü istersen sana oyun laptobu almanı öneririm çünkü hem oyun hem de iş yapabilirsin.
Ama dersen yok ne yapacam ben dışarda e o zaman toplama öneririm.
Laptop olarak msi hp acer bunlara bakmanı oneririm kesini bir isim veremeyeceğim çünkü surekli yeni şeyler geliyor. Toplama yapacaksan da sana itopya vatan pc falan bunlara bakmanı oneririm youtube'den donanım arşivine bakmanı tavsiye ederim . Hoşuna gidecek bir şey bulursun elbet. ⁰⁷

Dreacy
Uzman Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
hocam lenovo legion serisi gayet güzel bende kullanıyorum ama tek sıkıntısı arada fazla ısınıyor tek sıkıntı o ama geri kalan performans kalite anlamında efsane ben lenovo legion y520 yi kullanıyorum 1050ti lı olan dan memnunum

Üye
Ödüller
3
5 HİZMET YILI
unlost'un utopia'da tasarladığı hazır kasalara göz atabilirsin gayet fiyatına göre güzel toplamalar

Onaylı Üye
5 HİZMET YILI
laptop mu masaüstümü ?. Eğer masaüstü Tercih ediyorsan toplama en iyiysi.

masterpiece
Seçkin Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
hocam oynayacağın oyunları, bütçeni falan yazsaydın senin için güzel bir bilgisayar önerebilirdik. ama yine de fiyat performans bir cihaz arıyorsan
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
makine yeni çıkan yüksek grafikli oyunları sorunsuzca oynatır.

Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
önerileriniz için teşşekkürler çok yardımcı oldu en yakın zamanda bi pc alacağım önerilerinize göre tabiki

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...