Çözüldü Pc den siteye giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Bağlantınız gizli değil
Saldırganlar memoryhackersmorg üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor olabilir diyor hem windowsun hem de google un güvenlik duvarları kapalı lütfen yardımcı olun

Çözüm
bunu bilgisayarıma direkt yapıstırabilirsin kanka C:\Windows\System32\drivers\etc
veya d-f-g-e hangisinde kuruluysa başına o harfi koy her hangi bir arama penceresine yaz dosya aramanın

System32 dosyasını bulamadım acaba nerde olduğunu gösteren bir fotoğraf varmı yukarıdkigibi
Post automatically merged:

burada bir arkadaş videolu cözüm gösteriyor adım adım bunu da uygulayabilirsin kanka
Sol IT Solution Manager
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
host dosyanı temizlemen lazım kanka

Hosts dosyası temizleme​

Aşağıdaki adımlarla hosts dosyasını temizleyebilirsiniz.

1. Windows arama bölümüne Notepad yazın.
  2. Arama sonucunda çıkan notepad.exe dosyasını sağ tuşla tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin.
    Notepad yönetici olarak çalıştırma
  3. Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? sorusuna Evet cevabı verin.
  4. Notepad içerisinde Dosya > Aç C:\Windows\System32\drivers\etc yolunu izleyin ve Dosya türünü Metin Belgeleri (*.txt) den Tüm dosyalara (*.*) çevirin.
    hosts dosyası düzenleme
  5. Hosts dosyasını açın ve değişiklikleri yapın.
  6. Hosts dosyası içindeki her şeyi silin (evet, her şeyi)
  7. Şimdi Dosya > Kaydet tıklayın. Hosts dosyası üzerine yazılacaktır.

Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
host dosyanı temizlemen lazım kanka

Hosts dosyası temizleme​

Aşağıdaki adımlarla hosts dosyasını temizleyebilirsiniz.

1. Windows arama bölümüne Notepad yazın.
  2. Arama sonucunda çıkan notepad.exe dosyasını sağ tuşla tıklayın ve yönetici olarak çalıştırı seçin.
    Notepad yönetici olarak çalıştırma
  3. Bu uygulamanın cihazınızda değişiklik yapmasına izin vermek istiyor musunuz? sorusuna Evet cevabı verin.
  4. Notepad içerisinde Dosya > Aç C:\Windows\System32\drivers\etc yolunu izleyin ve Dosya türünü Metin Belgeleri (*.txt) den Tüm dosyalara (*.*) çevirin.
    hosts dosyası düzenleme
  5. Hosts dosyasını açın ve değişiklikleri yapın.
  6. Hosts dosyası içindeki her şeyi silin (evet, her şeyi)
  7. Şimdi Dosya > Kaydet tıklayın. Hosts dosyası üzerine yazılacaktır.
System32 dosyasını bulamadım acaba nerde olduğunu gösteren bir fotoğraf varmı yukarıdkigibi

Sol IT Solution Manager
Seçkin Üye
2 HİZMET YILI
bunu bilgisayarıma direkt yapıstırabilirsin kanka C:\Windows\System32\drivers\etc
veya d-f-g-e hangisinde kuruluysa başına o harfi koy her hangi bir arama penceresine yaz dosya aramanın

burada bir arkadaş videolu cözüm gösteriyor adım adım bunu da uygulayabilirsin kanka

Çözüm
Onaylı Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI

hallettim çok teşekkür ederim
<3

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...