Bilgisayar dan foruma giremiyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Merhaba arkadaşlar herkese iyi günler. Bir kaç gün önce bir forumdan hile indirmiştim reklam olmasın diye forum ismi vermiyorum ama reklam sayılmazsa verebilirim o forumdan indirmeyin çünkü tek değilim bu hatayı yasayan 2 kişi daha olmuş O forumdan hile indirip te. Indirdigim dosya da baya bir trojan varmış tabi ben bunu biraz geç farkettim windows virüs programını açarak 4 kere tam tarama yaptım ve trojan dosyaları kaldırdı ama memory hackers gibi bir kaç hile üzerine kurulu forumlara girmeye çalıştığım zaman önce bağlantınız gizli değil saldırganlar bu site üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor gibisinden uyarı veriyor yine de devam et dediğim zaman da o virüslü hileyi indirdiğim foruma atıyor bu konu da ne yapmam lazım şu anda telefondan giriyorum yardımcı olursanız sevinirim.
Ayrıca dediğim gibi forumun ismini verebilirim reklam olmazsa aynı hatayı alan bir arkadaş vermiş aşşağı konular da ben de verebilirim kesinlikle indirmeyin oradan bir şey youtube yorumların da da gördüm virüs bulaşan çok kişi var

Uzman Üye
Ödüller
4
5 HİZMET YILI
Evet arkadaşlar bilgisayarım da hala virüs varmış sistem geri yükleme yapıp 2 3 kere tam tarama yaparak anca temizleyebildim virüsü. Önerileriniz için teşekkür ederim sorun çözüldü şu an da girebiliyorum.Bu ara da APATHE adlı forumdan kesinlinlikle hile indirmemeniz tavsiyemdir, zulu hilesi için girmiştim oraya video yorumlarına pek dikkat etmedim virüsü anladığım zaman baktım videonun yorumlarına sadece ben değil 6 7 kişi virüslü olduğunu ve bilgisayarına virüs bulaştığını söylemiş ayrıca 3 4 konu aşşağı da görmüştüm aynı sorunu yaşayan 2 kişi daha var bu forumdan indirdiğiniz zaman windows güvenliğin de korumayı açamıyorsunuz karantinaya alınan tehditleri kaldıramıyorsunuz ve herhangi bir hile forumuna girmeye çalıştığınız zaman misal memoryhackers gibi önce girmiyor saldırganlar bu site üzerinden bilgilerinizi çalmaya çalışıyor bağlantınız gizli değil hatası veriyor yine de devam ete bastığınız zaman da siteye değil kendi forumlarına yani apathenin forumuna atıyor.Aklınız da bulunsun o site den hile indirmemeniz kesinlikle tavsiyemdir.İyi akşamlar.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...