- Konuyu başlatan
Windows 10 homeişletim sistemin tam olarak ne
Windows 10 homeişletim sistemin tam olarak ne
reis power işlemciye elektirk gitmiyordu benimde öyle olmuştu powerın işlemciye giden elektirik pini patlamıştı sanırım buda öyle bi hatavallaha bendede en son boyle oldugunda power suply ile kurtuldum 600 lira ile insallah ekran karti degildir ben her zmn en ucuzdan basliyourm 650 w benimki evlat acisi gibi koyduydu zmaaninda![]()
Çok zekisin kardeşim hiç aklına gelmemiştir kesin arkadaşımızın. Gitmemek için zaten sosruyor.bilgisayarciya git halletsin knk
Power yanmış olabilir aynı sorun bendede vardı reset düğmesinden resetledim tamire götürdüğüm de power de sorun olduğunu söyledi biraz remler ile oynamıştım statik elektiriklenme olmuş poweri değiştirdiler sorun düzeldiBeyler oyun oynarken pc dondu ve pcyi kappatım
Bilgisayarı tekrar açtığım zaman ise ekrana görüntü gelmedi Video sinyali yok Ve Uyku moduna giriyor yazıp kapanıyor bende bios pilini ve ramlari çıkardım bi yarım saat bekletip taktım ama sonuç gene aynı ne yapabilirimEkli dosyayı görüntüle 36422
Ekran gelmiyor diyor nasıl attırdın formatıReis bana da aynısı olduğunda en son format attırmıştım![]()