Pc ekran gelmemesi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Süper Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
Ram dan olmaz ram olsa hata verir seninki işlemci görevini yerine getirmiyor gözüküyor sök tak bi
Bide ekran kartını sök tak

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
ekran kartın yanmış olabilir ama format denemelisin cd bulman lazım yada telefona indiriyorlar onu bilmiyorum ama harddiske atıp pc açanlar filan oluyor bu yolları denemeni de önerebilirim :)

Seçkin Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
vallaha bendede en son boyle oldugunda power suply ile kurtuldum 600 lira ile insallah ekran karti degildir ben her zmn en ucuzdan basliyourm 650 w benimki evlat acisi gibi koyduydu zmaaninda :)
reis power işlemciye elektirk gitmiyordu benimde öyle olmuştu powerın işlemciye giden elektirik pini patlamıştı sanırım buda öyle bi hata

Seçkin Üye
6 HİZMET YILI
bir bilgisayarcı görsün derim eğer sen alamıyorsan uzmanına bırak bro

Onaylı Üye
Ödüller
6
7 HİZMET YILI
Beyler oyun oynarken pc dondu ve pcyi kappatım
Bilgisayarı tekrar açtığım zaman ise ekrana görüntü gelmedi Video sinyali yok Ve Uyku moduna giriyor yazıp kapanıyor bende bios pilini ve ramlari çıkardım bi yarım saat bekletip taktım ama sonuç gene aynı ne yapabilirimEkli dosyayı görüntüle 36422
Power yanmış olabilir aynı sorun bendede vardı reset düğmesinden resetledim tamire götürdüğüm de power de sorun olduğunu söyledi biraz remler ile oynamıştım statik elektiriklenme olmuş poweri değiştirdiler sorun düzeldi

Seçkin Üye
Ödüller
4
6 HİZMET YILI
this might problem with your graphics card man! try it out with another on eif you have!

Onaylı Üye
Ödüller
7
8 HİZMET YILI
Ekran kartında sorun muhtelemen.Bendede aynı şey olmuştu , saç kurutma makinası ile ekran kartının pinli yerni ısıttım.Macun uyguladım geldi görüntü.

Seçkin Üye
Ödüller
4
7 HİZMET YILI
sakın format falan atma yorumların bazıları iyi saçmalamış

Seçkin Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Reis bana da aynısı olduğunda en son format attırmıştım :confused:

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
oyuna kaptırıp kendini ayağın ile kablolarla oynamış olabilirsin bi kabloları kontrol et derim bende yaşıyorum arada // ekstra olarak belki ramlerde temasızlık olmuş olabilir

Seçkin Üye
9 HİZMET YILI
Ram leri çıkartıp tak eğer olmassa bios pili var onu çıkar 3 4 dk beklet sonra tak kablo bağlantılarına bak

Süper Üye
Ödüller
8
7 HİZMET YILI
Bazen kısa süreli elektirikler gidebiliyor belki o ara bir sıkıntı çıkmış olmasın (Umarım çıkmaz genelde böyle sıkıntılar çok büyük masraflar açmakta )

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...