Pc Fan Ekleme

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
Ödüller
5
8 HİZMET YILI
All in one pc kullanıyorum ve çok fazla ısınıyordu.Geçenlerde içini temizleyip termal macun yenilememe rağmen yine de ısınıyor.Isınmaması için ek fan eklemek istiyorum ama kasalı olmadığı için ve notebook gibi altına fan koyamayacağım için ne yapabilirim bilmiyorum.
All in one pc fan takmak istiyorum nasıl yapabilirim?

Onaylı Üye
Ödüller
4
8 HİZMET YILI
Kasanın içinde boş alan varsa oraya fan ilave edilebilir. Geçen bir müşterinin amfisi bozuktu. Eski bir cihaz içinde bulduğumuz boş alana bilgisayar fanı taktık. Isınma olayı bitti şimdi canavar gibi çalışıyor.
Alternatif olarak harici soğutucular var masa üstü. O tarz bir ürün alıp değerlendirebilirsin. İçine takılacak bir fan kadar etkili olmasa da en azından sıcaklığını azaltır.

🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨🟨
Ultra Üye
Ödüller
9
8 HİZMET YILI
Hangi marka/model kullandığını bilmiyoruz ancak , hemen hepsi için ekstra fan takabilmeni sağlayacak üreticinin desteklediği bir sistem yok , Sadece el becerin ile kasayı modifiye edip ekstra fanlar takabilirsin bunu da nasıl kullandığına bağlı olarak senaryolar geliştirerek yapabilirsin.

SEN GİDERKEN BENİ DÖNÜŞTE GÖRMEDİN Mİ ASLANIM
Uzman Üye
Ödüller
2
5 HİZMET YILI
Kasanızın içinde fan yeri varsa olabilir

Uzman Üye
Ödüller
6
9 HİZMET YILI
boş yerlere fan ekle yada anakartı değiştir daha fazla slotlu anakart al öyle yerleştir kanka şu aralar güncellemeler den sonra ısınma sorunları daha çok arttı bir de benimki laptop düşün

RAS
Seçkin Üye
Ödüller
7
7 HİZMET YILI
Kasanın içine eklenen ekstra fanlar genel de soğutma üzerinde inanılmaz bir etki göstermez. All In One sisteme fan takmanız çok zor. Kaliteli bir termal macun ve düzgün bir temizlikten başka çareniz yok gibi.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...