PC HATASI

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
10 HİZMET YILI
BEYLER BEN BİLGİSAYARI KAPIYORUM KAPANIYO SONRA KAPANDIĞINDA KASA HALA AÇIK OLUYO 6-7 SANİYE SONRA BAZEN 10 SANİYE FALAN SONRA KASA KAPANIYO SEBEPİ NEDİR

Onaylı Üye
Ödüller
7
10 HİZMET YILI
onunla alakası yok ya bence windows 8 de ayarlar güçten kapattıktan sonra öyle oluyor bendede öyle yani bir sıkıntı yok

Onaylı Üye
10 HİZMET YILI
1. Usb kesinllikle Çikar Gene Aynısı Olursa Googleye Kasanın Kasmasi Çözümü De Bulamazsan.... Kasa Sorunları De Araştır Olmazsa Bilgisayarciya git halledebilirsiniz..

Słyszę, słyszę letni powiew.
Kurucu
Ödüller
25
10 HİZMET YILI
Bendede aynısı oluyodu , kasadaki power tuşu sıkıntılıydı bende artık olmuyor. Yüksek ihtimal eğer kasa viyadını doldurmuşsa o power tuşuna ayağınızla aça aça ordaki kablolar gg olmuştur :D Tabi illa fiziksel bi sorun olabilir demiyorum. Yukardaki arkadaşların dediği gibi işletim sistemiylede alakalı olabilir.

Üye
10 HİZMET YILI
Nader11ndeu' Alıntı:
Bendede aynısı oluyodu , kasadaki power tuşu sıkıntılıydı bende artık olmuyor. Yüksek ihtimal eğer kasa viyadını doldurmuşsa o power tuşuna ayağınızla aça aça ordaki kablolar gg olmuştur :D Tabi illa fiziksel bi sorun olabilir demiyorum. Yukardaki arkadaşların dediği gibi işletim sistemiylede alakalı olabilir.

ESKİDEN YAPIYODUM AYAĞIMLA AÇIYODUM :D

Kasayı birkaç aydır temizlemiyorum.Ondan olabilirmi ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...