Çözüldü Pc kendi kendine donup kalıyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
Ödüller
4
4 HİZMET YILI
Beyler sistemle herhangi bir şey yaparken ekranım takılı kalıyor 6 7 saniye takılı kalıp geri geliyor ve bu 5 6 dk arayla tekrarlanıyor ne yapmam lazım çözümü varmı yardımcı olursanız sevinirim
Post automatically merged:

olay görüntüleyicisine baktıgımda hatalar bu şekilde ama genel olarak kendini terkar eden hatalar toplasan 10 farklı hata vardır

Ekli dosyalar

• resim_2023-07-22_132408572.png
    resim_2023-07-22_132408572.png
    32.6 KB · Görüntüleme: 59
Çözüm
bu durumda sikinti ramlerinde, guc kaynaginda veya ssd kullaniyorsan ssd'nde olabilir. kasani gormek lazim, muhtemelen sorunu coktan cozmussundur ancak cozemediysen ozelden ulasirsan yardimci olurum.
Best Hardware Cheat Chromaaim
Donator
Ödüller
10
Sosyal
8 HİZMET YILI
Internet de biraz araştırdım senin için. Aşağıda koyacağım adımları denersen sevinirim.
Başka sorunlar çıkar ise beni bu Postun altına etiketle yardımcı olmaya çalışırım.

Adım 1: En son Windows güncellemelerinin tamamını yüklediğinizden emin olun.

Başlat'a tıklayın. Ayarlar'a gidin. Güncelleştirme ve Güvenlik simgesini seçin. Windows Güncelleme'yi seçin ve Güncellemeleri Kontrol Et'i seçin. Mevcut bir güncelleme varsa, otomatik olarak indirilmeye başlanacaktır.

Adım 2: Bilgisayarınızın başlangıçta yavaş çalışma nedeni birçok farklı olabilir, bazen yavaş bir bilgisayar, arka planda çalışan programlardan kaynaklanabilir. Bilgisayarın her açıldığında otomatik olarak başlayan TSR'ları ve başlangıç programlarını kontrol edin ve kaldırın veya devre dışı bırakın.

Görev çubuğunun üzerine sağ tıklayın (ekranın altında) ve Görev Yöneticisi'ni açın. Başlangıç sekmesine tıklayın ve başlangıçta çalışacak uygulamaları kontrol edin.

Adım 3: Bilgisayar performansını etkileyecek geçici dosyaları silin.

Başlat menüsünü açın ve Arama alanına %temp% yazın. Enter tuşuna basın ve bir Temp klasörü açılmalıdır. Bu klasörde bulunan tüm dosyaları silebilirsiniz ve eğer bazı dosyalar kullanımda ise ve silinemezse, atlayabilirsiniz.

Adım 5: SFC Scannow çalıştırın

Güç Kullanıcı Görevleri Menüsünü açmak için Windows Tuşu + X tuşlarına basın. Komut İstemi ( Terminal ) (Yönetici) seçeneğini seçin. Kullanıcı Hesabı Denetimi uyarısı çıkarsa, Evet'i tıklayın. Komut İstemi'ne sfc /scannow yazın ve Enter tuşuna basın.

Adım 6: Defrag çalıştırın

Windows Arama kutusuna, görev çubuğunda, defrag yazın ve arama sonuçlarında Diskleri Birleştir ve Optimize Et seçeneğini seçin. Birleştirmek ve optimize etmek istediğiniz sürücüyü seçin. Birleştirmeyi ve optimize etme işlemini başlatmak için Optimize Et düğmesine tıklayın.

Adım 4: Virüs Taraması Yapın

Malwarebytes'ı indirip yükleyebilir ve ardından tam bir tarama yapabilirsiniz.

neither false nor fake
Emektar Üye
Ödüller
9
Sosyal
6 HİZMET YILI
bu durumda sikinti ramlerinde, guc kaynaginda veya ssd kullaniyorsan ssd'nde olabilir. kasani gormek lazim, muhtemelen sorunu coktan cozmussundur ancak cozemediysen ozelden ulasirsan yardimci olurum.

Çözüm
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...