PC için öneriler

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
arkadaşlar yakın zamanda bir pc toplamayı düşünüyorum şu an kullandığım bilgisayar leş gibi bir şey güzel ekonomik ekran kartı önerebilirsiniz veya başka parçalar olur.

Hayallerde yaşanabilseydi güzeldi
Seçkin Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Donanim arşivinin videolarına bak derim

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
ikinci el gtx 970 al ben hala onu kullanıyorum ve Red Dead Redemption 2 bile oynadım banamısın demedi

Üye
Ödüller
6
8 HİZMET YILI
gtx 1050 en düşük ve işe yarar olan

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
Valla Hiç pişman değilim ve verdiğime deydi diyebilirim hakikaten çok sağlam

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
önerin için saol
Post automatically merged:

peki işlemci anakart gibi şeyler için önerin var mı?
Valla işlemci i5 3470 öneririm sana ve anakartların en sağlamı asus ve gigabyte'dir uygun pinli bir anakart bul o baya götürür
Desteklenen pini LGA1155

Mr Ainsley Harriott
Süper Üye
Ödüller
11
9 HİZMET YILI
işlemciler de amd yi niye tercih etmedin? meraktan soruyorum yoksa intel daha iyidir diye demiyorum
Şuan kullandığım işlemci AMD FX 8350 evet iyi güzel 8 çekirdekli ama bir intel etmiyor kanka hani Ryzen işlemcileri çok iyide FXler çok yakıyor + bir soğutucu istiyor

Uzman Üye
7 HİZMET YILI
Kardeşim bi bütçe söylememişsin ki sistem önerelim bütçen 2500 tl altıysa 2.ele yönel

Üye
6 HİZMET YILI
bazı sitelerde hazzır pc ler var yayıncıların toplayıp sattıgı onlara bak derim pişman olmazsın

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
reis tam olarak bütçen nekadar oyun bilgisayarları satıyorlar unlost v2 veya v3 e bakabilirsin bu sistemler hazır olarak toplanmış şekilde veriyor ütopya anlaşmalı oldugu için bu ürün size daha iyi fiyata geliyr içindeki parçalarla uyumluluk sorunu yaşamayacagından eminim alanların çoguda menmun ordan kendinde extradan parça ekleyebiliyorsun hazır sistemin geliyor garantili bir bak derim :)

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
reis tam olarak bütçen nekadar oyun bilgisayarları satıyorlar unlost v2 veya v3 e bakabilirsin bu sistemler hazır olarak toplanmış şekilde veriyor ütopya anlaşmalı oldugu için bu ürün size daha iyi fiyata geliyr içindeki parçalarla uyumluluk sorunu yaşamayacagından eminim alanların çoguda menmun ordan kendinde extradan parça ekleyebiliyorsun hazır sistemin geliyor garantili bir bak derim :)
tamam söylüyorum bütçem 4 bin ama monitör de lazım o yüzden parçaları bol keseden seçer gibi söylemeyin yani bi parça tek başına 1.5 bin veya 2 bin olmasın

Onaylı Üye
Ödüller
3
7 HİZMET YILI
tamam söylüyorum bütçem 4 bin ama monitör de lazım o yüzden parçaları bol keseden seçer gibi söylemeyin yani bi parça tek başına 1.5 bin veya 2 bin olmasın
evet dostum içindeki monütörlerle beraber toplamı 4 bine sistem hazır oluyor tek parçası degil oyun oynanır rahat fps alınabilir hatta güzel sistemleri var ama dediklerime bak diğerleri kazık fiyat dostum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...