Eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Gözlerin o sistemde otura otura bozulmuş demekki melih kardeş : [GTA San Andreas Ati Radeon x600 pro 256mb ekran kartı ile full hightta oynadım , ekran kartının çıkış tarihi 2000 senesi. Yani oynaman doğal. Ama o sistemle 2008+ oyunlarının başını oynarsın melih kardeş.]
Kardeş intel celeron işlemci, en dandik işlemcidir. Senin laptopta o işlemciden var. Sen gta 4 ü lowda kasmadan oynaman imkansız. Şimdi anlamışsındır umarım.
tmmdır bişi söylicem ben bu siteye faydam dokunsun istiyorumda güncel pointer yok sitede bide ben kendim bulmak istiyorum cheat engineden alpemixle gösterirmisin. acaba bulmayı o kadar konu açtım öğretsinler die kimse bakmadı .d
nader noktayı koymuş celeron işlemciyle youtu de video açıyorsa şükretmelisin Bence git sistem topla 2000 tl ye ben yazın çalıştım 3200 para topladım bir 4s birde laptop aldım kafam rahat sadece 3 ay komilik yaptım Tabi zordu ama kolay geçti Şimdi keyfini sürüyorum ama eğer baban zenginse alsın sana pc