♥ Kusursuz ♥
Ultra Üye
Kardeş nakit olsa bende almam taksitle aldık.kardeşim laptop alma git kasa topla o pc ilede bırak gta5 i cs de bile kasar.
sende mi izliyon orjinalleribaya bir götürür
aynısı bende vardı cs go da kasıyordu gta 5 açar ama 10 fps alırsınve cs go gta 5 gibi oyunları rahatça oynaya bilir miyim ? kasmadan !
30 Fps ile oynarsın düşük ayarlarda ve ekran kartının intel olması kotu olmuş nvdia gibi birşey olsaydı 40-50 fps arası felan alırdın csgo oynarsın 40-60 dolaşırsın yani gta 5 de kasabilir.ve cs go gta 5 gibi oyunları rahatça oynaya bilir miyim ? kasmadan !
düşük ayarlarda öüm maçında 30 40 fps alıyor ama tek başıma bir mape girdiğimde 60 fps alabiliyorum zaten taksit ile aldık 14 gün cayma hakkımız var.30 Fps ile oynarsın düşük ayarlarda ve ekran kartının intel olması kotu olmuş nvdia gibi birşey olsaydı 40-50 fps arası felan alırdın csgo oynarsın 40-60 dolaşırsın yani gta 5 de kasabilir.
kardeşim nakit paramız olsa bizde bunu almazdık her halde toplama yapıcaktım yoksa bende.Şunuda diyeyim ben laptop lar kasalara göre güçsüz kalıyor yani o sistem özellikleri kasalıda olsa csgo 60 fps rahat oynarsın tavsiyem kasalı al bence yada toplamalıda yapabılırsın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?