Pc´nin Düşük Verimi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Uzman Üye
9 HİZMET YILI
Herkes diyor format at format at bu çözümü çok seviyorlar ama uğraştırıyor arkadaşlar. bak brom ccleaner ile bi temizlik yap w+r den temp %temp% prefetch dosyalarını bilgisayarından arındır yerel disk c özelliklerden disk temizle başka diskte kullanıyorsan onu da temizle, ayriyetten pc yi bi güzel açıp ( kasa veya laptop ) toz kir çar çurdan arındır farkı göreceksin

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
Msconfig deki başlatma programlarını bile kapatsan pc biraz daha rahatliyor dostum ben bizzat denedim
%30 olarak pc yi rahatlatıyor hemde %30 ram ve cpu yemesinden biraz da olsun faydasını gorüyorsun
onlar kapalı...
Post automatically merged:

Gün geçtikçe bilgisayar eski halinden uzaklaşmaya başlar normaldir brom sana tavsiyem güzel bir temizlik yap termal macun yenile fan ile dikkatli ilgilen süpürgeyle temizleyeyim deme ters akım yaratırsın pc ölebilir dikkat et
1 sene oldu be kanka o kadar eskimez

Dostum gereksiz uygulamaları sil gerekirse format attır ssd kartini yükselt en önemliside fanını temizlet ısınıyorsa problem
sadece ısınma değil ki kirve formattan sıkıldım artık

Herkes diyor format at format at bu çözümü çok seviyorlar ama uğraştırıyor arkadaşlar. bak brom ccleaner ile bi temizlik yap w+r den temp %temp% prefetch dosyalarını bilgisayarından arındır yerel disk c özelliklerden disk temizle başka diskte kullanıyorsan onu da temizle, ayriyetten pc yi bi güzel açıp ( kasa veya laptop ) toz kir çar çurdan arındır farkı göreceksin
Garantili cihaz olmasa şimdiye içini komple söktüydüm,

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...