pc önerisi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bizde Boş adam Değiliz Yanii :D
Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Dostlarım selamlar 10k bütce ile şöyle sağlam bir pc toplamak istiyorum bayramdan sonra bana yardımcı olabilecek var mı ?

Süper Üye
Ödüller
6
6 HİZMET YILI
Dostlarım selamlar 10k bütce ile şöyle sağlam bir pc toplamak istiyorum bayramdan sonra bana yardımcı olabilecek var mı ?
kardeşim sistem toplamalarını takip ediyorum modart youtube kanalı gerçekten güzel sistemler topluyor pc hocası ve donanım arşivinede bakabilirsin kişisel bilgiler yerine youtuber ların tavsiyelerini kullanmanı tercih ederim onlar toplarken tek bir kişi ile düşünmüyorlar ve daha çok detay bildiklerine eminim

Onaylı Üye
Ödüller
3
6 HİZMET YILI
DRAGOS Intel i5 9600KF 16GB Ram 480GB Ssd RTX2060 6GB 23.6
Bu PC Toplu çok iyi öneririm

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Herkeste 10k bütçe ile sistem önerisi istiyor. Umarım hayali sistem toplama konusu değildir buda.

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Monitörsüz şöyle bişey önerebilirim her türlü yayını, montaj, render 4K oyun yayın yaparken 4K oyun gibi etkinliklerin hepsini sıkıntısız yapabilirsin.
Bağlantıları görmek için lütfen Giriş Yap
Post automatically merged:

Tabiki Hayır Ben Tek önerdim
Sana demedim kardeşim söylediğim şeyi anlamadın herhalde? Diyorum ki memoryhackers forumda bir tane kişi daha 10k sistem önerisi istiyordu, herkes 10k sistem önerisi istiyor. Umarım bu konuda, hit kasmak için hayali sistem toplama konusu değildir diyorum :D bu kadar ayrıntılı anlatamazdım.

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Monitörsüz şöyle bişey önerebilirim her türlü yayını, montaj, render 4K oyun yayın yaparken 4K oyun gibi etkinliklerin hepsini sıkıntısız yapabilirsin.
Post automatically merged:

Sana demedim kardeşim söylediğim şeyi anlamadın herhalde? Diyorum ki memoryhackers forumda bir tane kişi daha 10k sistem önerisi istiyordu, herkes 10k sistem önerisi istiyor. Umarım bu konuda, hit kasmak için hayali sistem toplama konusu değildir diyorum :D bu kadar ayrıntılı anlatamazdım.
yok dostum emin ol öyle değil ^^

Onaylı Üye
6 HİZMET YILI
youtubede donanım haber sitesine bir bak derim kardeşim adam her bütçeye göre en uygun ürünleri topluyor o olmadı ModArtPc varr o da çok iyi anlıyorlar bu işlerden

Onaylı Üye
Ödüller
5
6 HİZMET YILI
unlost x efsane csgoda 300fps alıyorum. Öneririm bunu.

ı wont sell my soul for money xd
Seçkin Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
DRAGOS Intel i5 9600KF 16GB Ram 480GB Ssd RTX2060 6GB 23.6 Kanka Bu Çok İyi...

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
İçine sinmediyse, technopat sosyal forumunda 10k bütçe ile PC toplama başlığı açabilirsin. Çok ama çok bilgili PC toplama konusunda master yapmış insanlar var :D Oradan da "AYRINTILI" PC toplama/hazır PC bilgisi alabilirsin.
Kafam çok karışık ya :D dikkatli ve düzgün bir şekilde yapmak istiyorum ki sonradan sıkıntı yaşamayayım diye sonuçta uzun ömürlük istiyorum

Uzman Üye
Ödüller
8
9 HİZMET YILI
Kafam çok karışık ya :D dikkatli ve düzgün bir şekilde yapmak istiyorum ki sonradan sıkıntı yaşamayayım diye sonuçta uzun ömürlük istiyorum
Hocam sıkıntı etmeyin bu attığım PC sizi uzun seneler boyunca götürebilecek bir PC 2080 ekran kartı en düşük 6 bin lira ortalama 7 bin TL öyle söyliyeyim sana. 10 bin TL'ye 2080 PC bulamazsın. İşlemciyi upgrade etmen gerekmez çok güçlü bir işlemcidir tabi sana kalmış upgrade'de edebilirsin. %22 indirimde kaçırma, dolar kuru hiç sabit değil hep yükseldi hiç düşmedi beklemeden satın al.

420 REPLY
Süper Üye
Ödüller
8
Sosyal
8 HİZMET YILI
bence süperr

Uzman Üye
Ödüller
7
6 HİZMET YILI
Hocam sıkıntı etmeyin bu attığım PC sizi uzun seneler boyunca götürebilecek bir PC 2080 ekran kartı en düşük 6 bin lira ortalama 7 bin TL öyle söyliyeyim sana. 10 bin TL'ye 2080 PC bulamazsın. İşlemciyi upgrade etmen gerekmez çok güçlü bir işlemcidir tabi sana kalmış upgrade'de edebilirsin. %22 indirimde kaçırma, dolar kuru hiç sabit değil hep yükseldi hiç düşmedi beklemeden satın al.
kanka peki laptop olarak ne önerebilrsin yine bu fiyatlara ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...