pc sıfırlarken hata?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Üye
9 HİZMET YILI
bilgisayarınızı sıfırlarken bir hata oluştu hiçbir değişiklik yapılmadı bunun çözümü nedir bi yardımcı olurmusunuz?

Enkaz altındayım canım belki başka baharlara
Ultra Üye
Ödüller
10
Sosyal
9 HİZMET YILI
Win 10 :D yedegini aldin mi yedegini almazsan olmaz

Üye
9 HİZMET YILI
ya bu win10 allah belasını versin :d şimdi ne yapmam gerekiyor bana bişey söyle güzel kardeşim

yani varmı bi çözümü :D

Süper Üye
Ödüller
5
9 HİZMET YILI
Yedeğe gerek yok ben bir çok kez sıfırlama işlemi yaptım sorunun cevabını bende bir çok kez aramıştım sorunun cevabı dll dosyalarındaki eksiklerden kaynaklanıyor sen dll programlarını indir onlar halleder bende küçük kardeşim bir çok dll yi sildiğinden bir yere götürüp format attırdım şimdi denediğimde öyle bir hata ile karşılaşmıyorum.Eğer sen aşağıda ki yolu izliyorsan kesinlikle dll eksiklerinden
Yol :
Ayarlar > Güncelleştirme ve Güvenlik > Kurtarma > Sıfırla > Her Şeyi Kaldır > Sadece Dosyaları Kaldır

Bu yolda hata verirse kesinlikle dll eksiklerinden sen yinede bu yolu dene.Eğer bir sorun olursa bana mutlaka haber et :)

Üye
9 HİZMET YILI
güzel kardeşim gene hata aldım malesef ki bu arada güzel yorumun için teşekkür ederim

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Yapman gerekeni kısaca anlatayım, benim gibi Windows 7'e geri döneceksin kafan rahat edecek. Birşey oldu'lar ile uğraşmayacaksın :)

Zaman unutturmaz, uyuşturur.
Süper Üye
9 HİZMET YILI
Beyler Bende Win 10 um Sıfırlamak İstiyorum Pc yi İlk Aldığımda 8 di win 8 Sıfırlarsam Win 8 e mi Dönecek? Birde Bilgisayarımdaki Şeylerin Silinmemesi İçin Ne Yapabilirim.

Onaylı Üye
9 HİZMET YILI
Storm Angel' Alıntı:
Beyler Bende Win 10 um Sıfırlamak İstiyorum Pc yi İlk Aldığımda 8 di win 8 Sıfırlarsam Win 8 e mi Dönecek? Birde Bilgisayarımdaki Şeylerin Silinmemesi İçin Ne Yapabilirim.

Sıfırlama yaparsanız, Windows 10'u komple sıfırlar. Dosyaları ve ayarları sakla dediğiniz de dosyalarınız ve sisteme özgü ayarlarınız saklanır sistem içerisindeki yazılımlarınız silinir. Sİzin yapmanız gereken Ayarlar - Güncelleştirme ve Güvenlik  8'e geri dönüş bölümü olması gerek oradan yapacaksınız.

Silinmeyle ilgili sorunuzu atlamışım kusura bakmayın tekrardan düzenliyorum mesajı. Backup programları kullanabilirsiniz. Acronis,Paragon vb. tavsiyem Paragon olacaktır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...